Happy halloween!

Då var det halloween igen då! Alltid lika kul att klä upp sig för halloween och se allas kostymer!
I år åkte vi inte till moonfest i West Palm utan stannade hemma i Boca.
Först var vi på fest hemma hos några simmare där stora delar av laget befann sig och senare gjorde vi också ett snabbstopp på en football fest men den var ganska lam så det blev en ganska tidig kväll ändå. Men roligt var det i alla fall!


Min kostym! Im a gypsy!
Och det var faktiskt flera stycken som frågade om jag var Esmeralda från Ringaren i Notre Dame, vilket var vad jag ville vara men jag hittade ingen bra svart peruk så det fick bli en röd istället.
Eszter och jag
Andrea tyckte att jag skulle färga håret rött :)
Lady Gaga och en av de sju dödliga synderna: pride
en björn, en gypsy, Steve Urkle och självklart en terrorist i bakgrunden
Freshman cuties
Ännu en dödlig synd, greed
Och här är envy
SkeppOhoj!
Peter Pan!

Jamaica som nunna

2st Mimmi

Mike slutade simma och flyttade till Jamaica

Greedy

Pluggis
Var också en dödlig synd, frossa tror jag

Lust, Barbie, pumpkin, gypsy och pride

Söta Mimmisar

Vet faktiskt inte vad Kristen skulle vara..

Några tjejer

Barbies


Cognition

Idag i min cognition klass pratade vi om long term och short term memory och vår professor visade det här klippet: (det börjar ca 1:30 in i klippet)

Tänk er att leva så. Inte minnas vart man har varit, vad man har gjort eller ens vem man är. Jag tyckte det var så sorgligt att se hur han reagerade varje gång han såg sin fru. Han tror nämligen att hon har varit borta i flera år, varje gång han ser henne..
Vår professor nämnde också efter klippet att hon skiljde sig från honom lite senare, så nu har han ingen som han mins i sitt liv.. Stackars Clive.
Klassen är i alla fall jätteintressant, ser fram emot den varje vecka! :)

Imorgon ska vi tävla emot Nova! Så då får jag träffa JONAS igen! Shit va kul! Det var ju inte alls länge sen jag träffade honom, värsta lyxen ju!:)
På söndag ska Jonas och jag åka till Martins olycksplats och tända ljus för honom.. Jag brukar besöka platsen några gånger varje år, på Martins födelsedag och alla helgonas.. Det kommer att vara skönt att ha Jonas där för det känns så fruktansvärt.. Det gör ont i hela hjärtat när man är på den platsen.

10h in Atlanta

Förra helgen var jag hembjuden till Emilie för deras version av oktoberfest, hennes mamma kommer tydligen från Tyskland och de har som tradition att bjuda hem släkt och vänner för att drick öl och käka tysk mat. Det var väldigt trevlig och jag åt så mycket att jag höll på att spricka! Hennes mamma var iklädd nån tyskinspirerad klänning och det spelades tysk folkmusik för fulla muggar. En mycket trevlig eftermiddag!

Jag Jordan Emilie Michala och Emilies föräldrar på deras baksida

Emilie sköter baren



Ja det blev en snabbvisit till Atlanta. Top 10 av tjejerna och killarna blev uttagna att få åka till Atlanta och simma mot Western Kentucky och Gerogia Tech.  Klockan 6 på morgon skulle bussen gå till West Palm airport men när vi kom till poolen så var det ingen buss där, nej chaffisen trodde att vi skulle till Atlanta nästa helg... Så det blev till att samåka till flygplatsen, något som tydligen är helt och hållet förbjudet enligt skolans regler men det brydde sig inte vår coach om.
Flyga till Atlanta, käka en snabb lunch och sen över till poolen för uppvärmning.
Tävlingen gick ganska bra. Min 200ing var riktigt bra för att vara så tidigt i säsongen: 1.51,92 hade jag och det är jag riktigt nöjd med. Sen gick det undan med bara ca 15-20 minuter mellan loppen så jag hade lite svårt att återhämta mig efter loppen och 50 och 100 frisim gick lite sämre.

Tjejlaget efter tävlingen

Killaget efter tävlingen

Sen var det bara att packa ihop grejerna och bege sig tillbaka till flygplatsen och hem till Florida igen.
Kom hem ganska sent men Anna och jag åkte över till Rhi och lagade tacos där och sen sov jag över där för Rhi's föräldrar är bortresta och hon gillar inte att sova ensam hemma. Så i natt har jag sussat med Rhi intill mig, hennes hund Louie mellan benen och hennes mammas hund Ted under armen. Mysigt haha!


Liz övertalade mig att ställa upp i årets homecoming 5K fun run i morse, och jag är glad att jag gjorde det! Flera stycken av tjejerna från laget ställde upp och vi ska göra om det nästa år igen också, det blir nog en trevlig tradition. Det var jättemycket folk där, man fick en tshirt (of course, America is the land of the free tshirts) och lite annat smått och gott. Jag och Liz sprang tillsammans och landade på en stabil tid av 32minuter, helt okej för två blötdjur:)
En del av tjejlaget som ställde upp
Liz och jag på språng

Melissa ser verkligen överlycklig ut :)



Life is what you make it

Igår skulle jag ha åkt till Miami för att fira Ewa som har fyllt år, och jag såg fram emot att träffa Jonas också men det blev ändrade planer för Jonas skulle upp tidigt och simma en open water tävling så då sket jag i att åka till Miami och stannade hemma istället.
Det blev en mys kväll i bubbelpoolen istället, kändes skönt efter en hård träningsvecka!
Jojo, Michala, Maegan, Emilie och jag

Och Graham såklart

Em & jag

Em har ett stadigt grepp om Jojo

the cute couple



Emilie bjöd in oss till hennes familjs oktoberfest idag så om nån timma ska vi iväg och äta en massa god tysk mat som hennes familj har hållit på att laga ända sen igår, spännande. Hennes mamma är tysk så det är en tradition de har. 
Kostym shoppingen får vänta några dagar tyvärr.
Nej nu måste jag hinna med lite Biodiversity innan jag åker!

ses!

Midnight madness

Skillad kille va!?
I torsdags var vi på peprally för basketlagen på skolan, deras säsong börjar snart så det skulle man tydligen fira. Inte var det nån som firade när simsäsongen började haha?
Fast det är ju kanske lite mer intressant att kolla på basket än simning om man inte är insatt i simning.
Spelarna presenterades en efter en och man fick veta vart dom kommer ifrån och hur långa dom är. Det är en vit kille i herrarnas lag, och han är riktigt snygg så det var ju ganska trevligt att kolla på.
Sen fick några ur publiken komma ut på planen och köra stress (ni som gick på Nibble med mig kommer nog ihåg vad vi brukade köra på rasterna) med några av basketspelarna och den som vann fick en signerad basketboll av laget, oh happy day! Nej men det var ganska roligt att kolla på. En kille var sjukt grym (som ni kan se i klippet här ovan) undrar varför han inte är med i laget?

Imorse hade vi beach practice, igen! Jag är typ chockad! Vi har inte haft en enda lördagsträning hittills, för antingen är det tävling eller så har vi beach practice. Jag klagar inte för beach practice är typ 100 gånger lättare än vanlig lördagsträning och vi körde hårt i fredags så det var skönt med lite vila.
Efter "träningen" åkte jag hem och käkade lite frukost och sen åkte jag tillbaka till stranden med Michala och Jordan. Guuuud vad jag har saknat stranden, har inte varit där på en månad typ! Så fick äntligen nyttja min nya Victorias Secret bikini :)

Ikväll ska jag hem till Michala och Jordan och chilla lite i deras bubbelpool, kommer nog bli mycket trevligt och i morgon ska vi ut och shoppa halloween kostymer! Yay! Halloween är så sjukt roligt här för alla klär ut sig!

Nej nu kanske man skulle plugga lite..
Ciao

Mamma för en dag!

I söndags var det senior/parents weekend för Laura, så all seniors i hennes lag hade deras föräldrar där, och innan matchen så blev seniorerna eskorterade ut på planen av sina föräldrar där de fick mottaga blommor av coachen och stående ovationer så klart.
Eftersom Lauras mamma och pappa inte kunde komma så ställde jag självklart upp och agerade stolt morsa!
Vad gör man inte för sina älskade roommates :)
Laura är nummer 11 :)

Sen chillade jag under ett paraply i solen med Ryan och Rhi. Det är så jobbigt när Laura har match kl 1 på
dagen för det är så hett! Brukar sitta under Annas strandparasoll men i söndags var det inlåst i hennes rum eftersom hon var iväg på en golf turnering så paraplyet fick räcka.
Ryan är en av våra simhoppare, han är en transfer från nånstans i Kalifornien och jättetrevlig! Plus att han har lovat att lära mig att SURFA! Shit det här kan ju bli intressant..

Bröllop

Ja det vankas giftermål!
Jag har hittat mig en amerikan så jag blir kvar här! Bye bye Sverige!
Neeej, skoja bara, men min kära vän Nicole ska gifta sig! Och jag ska vara brudtärna :)
Så för nån vecka sen åkte Rhi och jag till David's Bridal och provade klänningen som jag ska ha. Oprofessionellt värre så hade de självklart inte klänningen i varken rätt färg eller rätt storlek, så jag fick prova en storlek för liten som jag inte kunde stänga i ryggen ens (!), men hon som hjälpte mig sa att nästa storlek skulle bli perfekt, så jag hoppas att hon har rätt annars blir det kriiiiiis..
Skorna lär jag behöva öva en hel del på att gå i så att de sitter kvar på fötterna och jag inte ramlar!

Här är den vackra Bruden!

Och här är jag ( i för liten storkek och fel färg, klänningen ska vara röd och skorna svarta)
I februari är bröllopet, och min klänning finns att hämtas upp i början av november så då har jag tid att öva på att gå i skorna också haha!

Steph's 21st!

Uppdatering efterfrågad, så här kommer den Amanch :)
Tävlingen mot FGCU kom och coacherna var lite vresig efter förlusten mot FIU vilket jag tycker är lite orättvist eftersom vi hade en ganska svag lineup, många simmade inte sina bästa distanser, jag simmade till exempel inte 200 fr utan 100 fj istället så sånt gjorde att vi förlorade endel poäng men det är whatever.
Ny förlust mot FGCU i alla fall men många simmade bättre så det var ju bra! Säsongsbästa på 200fr för min del men är fortfarande waaay to slow. 

Lördag kvällen bestod av festligheter till Stephs ära som just fyll 21! Det verkar vara ganska vanligt att mammorna hyr limousiner när det vankas laglig ålder här :) Och inte klagar jag! Alltid lite extra kul att åka första klass till klubben!
Här kommer lite bilder från kvällen:
Steph's pappa var med och förfestade 

Tisha gratulerar födelsedagsbarnet

Michala och Alan

Skåååål!

Alan och jag

Tjejerna framför vår ride! Och vi hade så sjukt roligt i limmon, en massa bra musik och supertrevliga tjejer!
I see you baby!
Pretty girls! Steph's kompisar hemifrån
Champagne var ju givet!

Mina sönosar Jordan, Michala och TBaby :)

Härliga tjejer!

Plantation tjejerna

Jag och Melissa

Good times!

Kvällens roligaste bild :)

Party i limon

Sötisar!

Glada tjejer

Tisha ser till att få en shout out till födelsedagsbarnet

Äntligen laglig :)

Träffade på Nikki och Alicia ute i svängarna också

Mer party i limon

Trötta men glada påväg hem efter en trevlig kväll

First dual meet

Första hemma tävlingen för i år avklarat. Dual meet mot FSU och FIU. Ingen succé där direkt.. Killarna simmade riktigt bra och många höll sig på samma tider som på inviten förra helgen, men dam laget var sämre. Och jag var inte alls snabb! Eller jo lite, simmade fjärilen på ungefär samma tider som förra helgen (1.00). Fast jag borde vara snabbare på 100, har ju gjort 57 förra året.. Men men.. Frisimmet var katastrof.. typ 2 sek långsammare på 100 än förra helgen. Illa!
Tror att det beror på att min kropp är lite trött. Den fick nog en chock efter förra helgens tävling och sen körde vi på ganska bra i gymmet i måndags och onsdagens simpass var inte att leka med. 8*200fr på 2,30 mål att simma 10sek över helgens tid vilket jag total failade! Jag tok dog och fick astma.
Men men, ny chans i morgon bitti, då simmar vi mot FGCU! Så då får jag träffa Vicky igen:)
Nej nu ska jag nog krama kudden en stund!

C ya

All Florida Invite

Dålig uppdatering jag vet, det har varit/är mkt i skolan just nu men tänkte klämma in ett litet inlägg i alla fall innan jag springer iväg till träningen.
I helgen var vi i Gainesville och tävlade, All Florida Invite.
7 skolor var med på tjejsidan, bland andra Nova, Miami, Gulf Coast och Florida Southern vilket betyder att edt var en "massa" svenskar där! Hela 5 stycken var vi! Skojigt!
Fick äntligen träffa Jonas igen <3

Här är en bild på sverige gänget!

Jag, Linnea, Jonas, Fia och Vicky!

Tävlingen gick bra och det var kul att starta säsongen med en Invite. Simmad typ 2 sek fortare på 100fr (52,6) än vad jag brukar göra på vår första tävling så det känns kul!

Här kommer lite random bilder från helgen:

Stalker foto på Jonas :)

Japp jag var på riktigt stalker humör!

Eric, Csaba, Erin & Anthony på läktaren

Freshmen Kaithlin & Brian (från Jamaica)

Freshmen Kristen & Kyle

Nej nu måste jag pysa! Mer uppdatering efter torsdag lovas!

RSS 2.0