Long Time No See

Ojsan det hann visst gå en hel månad sen jag sist skrev...
Uppdatering för er som är intresserade, ni som inte är intresserade har nog hamnat fel.
Hemma i Köping igen, vilket innebär att Floridavärmen och cykelturen till poolen har blivit utbytt mot "svensk sommar" och tågturer till löga.
Visst är det skönt att vara hemma men det är klart man saknar Boca lite grann.
Jag har varit en sväng till Nypan och hälsat på lite vänner och tränat lite med NSG. Jag hade tur med vädret och det var en jättefin helg så vi passade på att bättra på den allt mer obefintliga brännan:

Och självklart avnjöts det god glass i hamnen!Har hunnit med att träffa min goda vän Yvonne också. Hon är ju ute och far i vida världen hon också så det är kul att vi är hemma samtidigt och kan mysa lite i trevligt sällskap. Det har blivit födelsedagskalas och utflykt till ett nytt smultronställe kan man väl kalla det. Tyvärr var det fint väder MEN kallt den dagen så det blev inte en så lång stund där men vi återkom en annan dag när det var lite varmare och grillade lite i kvällssolen.
Har tävlat också för första gången sen conference i februari. DM gick i Uppsala och det gick väl helt okej, är kanske inte så jättenöjd med resultatet på 100 frisim men det är ju fortfarande tre veckor kvar till SM så mycket kan fortfarande hända.

Mamma och jag lunchade ute i solen i Uppsala.

Victoria och Daniel gifte sig ju också, knappast någon som har missat det! Och de var ju inte de enda som gifte sig den dagen. I Uppsala såg vi många brudpar, och ett par var lite galna tyckte vi. De ville nämligen ha sitt bröllopsfoto taget mitt i forsen i Uppsala. Så de traskade ut där, med den jättefina klänningen släpandes i vattnet. Jag bara väntade på att hon skulle halka till och falla pladask i vattnet men de var ett stabilt par och klarade det galant. Kanske tur det för det är nog inte så jättelätt att simma med en brudklänning..

Måste ha blivit häftiga bilder i alla fall.

Ja jag ska väl försöka uppdatera lite oftare. Hoppas ni har en bra sommar so far!

RSS 2.0