Ryan kom på besök!

Min helg började klockan 8 på Indian River Beach, där vi hade beach practice. Vi sprang längs med vattnet ca 1km och sen simmade vi tillbaka, och gjorde allting två gånger. Jag träffade på en jellyfish som brände mig lite grann på magen men det var inte så farligt, smällar man får ta ibland.
Efter träningen stannade Eszter (en freshamn från Ungern) Arielle och jag kvar på stranden, lite senare kom också min "sambo" Anna och vi spenderade dagen på stranden och bara softade och var glada att vi var tillbaka i Boca. Har ju saknat beachen när man har varit hemma i Sverige!

På eftermiddagen gick vi till poolen där Ryan Lochte och hans pappa/coach var och höll ett litet föredrag och visade lite teknik i vattnet. Föredraget var intressant och man fick några bra tekniktips även om det var avsett mer för yngre simmare. Och om inte annat kunde man ju bara njuta lite av att Ryan var där, han är ju inte en alltför ful att titta på! :)
www.simma.nu ligger det ett klipp från i lördags när Ryan var vid vår pool och simmade!

Sen kunde jag ju inte låta bli :)


 Här kommer lite bilder från resten av helgen också:

Eszter och jag


Arielle och jag


Eszter och jag


Jag och Jenns söt vovve


oops, wrong class...

I går hände det! Det som jag har lyckats att undvika hela förra året... 
Efter min engelska lektion promenerade jag in till vad jag trodde var pre calc, där fick jag syn på Max, en av footballspelarna jag känner, jaha vad kul att han är i min klass tänkte jag och satte mig ner bredvid honom och viskade "hej"!
Jag var ca 2min försenad så jag frågade om jag hade missat nåt men det hade jag inte svarade Max.
Sen vänder jag mig om och kollar på läraren, vad tusan, det där är ju inte min lärare! Jag sneglar runt lite i klassen och känner inte igen en kotte! Shit, är jag i fel rum nu? Nej det är jag ju inte, det här är ED 123...
Och då går det upp för mig.. Jag har ingen lektion direkt efter engelskan, jag är en timme för tidig!!!
Så lite rosig om kinderna piper jag: oops, wrong class till Max som fnissar lite och så smiter jag ut genom dörren igen..

Tillbaka till verkligheten!

Ursäkta uppehållet, men vårat internet fungerade inte här de första dagarna.

Nu är jag på plats i Boca Raton!
Flygresan gick bra, jag betade av 4 st filmer :) Gillar att flyga med British Airways eftersom man får egen tv och får välja filmer själv då. Förra året flög jag med Delta, då hade man inte tv = Plus för BA!
Vi blev en timme försenade, för vi var tvugna att flyga runt orkanen Ben eller vad den nu hette, den kom tydligen in mot Miami samtidigt som flyget, men det gick bra!
Min rumskompis Anna (golfare från Falun) kom och hämtade mig och under hela kvällen blixtrade det en massa. Här i Florida blixtrar det typ varje kväll, men det mullrar aldrig (undantag för inatt). Heatlightning tror jasg att de kallar det, ser ganska häftigt ut!
Undantaget var ju dock kl 2 i natt. Jag vaknade av värsta smällen! Fönsterrutorna skallrade typ! Har aldrig hört så stark åska nångång, blev nästan lite rädd...

I morse var det dax för min första simträning sen jag kom hit, i måndags lekte vi bara namnlekar och spelade dodgeball. Skönt att komma i vattnet igen, och det kändes riktigt bra! Kul att få återse de vackra soluppgångarna över poolen också. Det är bäckmörkt när vi börjar simma (simmar utomhus året runt) och sen när solen kommer upp vet man att det inte är så lång tid kvar av träningen, så själva soluppgången har blivit positivt betingad :)

Så många nya namn man måste lära sig, jag tror vi har 15 freshman killar och typ 10 tjejer!!
Undrar hur många som kommer droppa av senare..

Första året bodde jag ju i ett dorm, där jag delade rum med en annan tjej. I år bor jag i en lägenhet på campus och det är så skönt att ha eget rum och kök! Underbart!
I lägenheten bor tre andra tjejer också, golf-Anna från Sverige, Soccer-Laura från Finland och Vanliga-Stephanie från Florida. Vi har fixat jättefint i lägenheten! Jag ska lägga upp lite bilder senare!
Självklart hänger Sverigeflaggan så fint så på väggen :)

Nej nu måste jag läsa lite i min social psychology bok, 40 sidor till på torsdag, yey...

Take care!

Bye bye Andrea

Nu åkte syrran nyss till Västerås för att sen imorgon sätta sig på planet till New York tillsammans med sin kille. De ska till Manhattan College och plugga och friidrotta där!
Måste säga att syrran har det ändå lite lättare för sig, fast det är nog bäst så.

- Direkt flyg till NY
(ingen risk att bli borttappad på nån flygplats nånstans i världen)
- Har med sig pojkvännen Felix (har alltid kärlek och suport)
- Åker till en skola som redan har ca 15 andra svenska friidrottare (kommer ju kännas som hemma)

Blir väl inte så stor omställning, kunde lika gärna ha flyttat till trollhättan;)
Nej jag skämtar bara, det kommer nog bli en bra omställning som hon klarar galant!

Så lycka till syrran!
Vi ses kanske till Thanksgiving!


Fy för arga cyklister

Idag när jag cyklade från tågstationen till lögarängen för att träna så precis innan jag svänger in på parkeringen hör jag en mans irriterade stämma bakom mig "Meeen haaallåååå!"
Jag blir så förvånad över den skarpa rösten att ett litet ynkligt skrik slipper ur mig och den elaka mannen blänger argt på mig. Tydligen tyckte han att jag cyklade för långsamt..
Det var väl för jobbigt för honom att svänga lite med styret på hans fina 20 växlade citycykel och cykla om mig och min skruttiga lilla rosa/vita cykel (med 3 växlar varav 1 fungerar eftersom de andra har rostat fast) och som säkert är äldre än mig, på den 3m breda cykelvägen!?
Undrar hur han är som bilförare...? Hemska tanke!

Träningen kändes ganska bra idag och det känns som att jag har kommit igång igen efter sommaruppehållet. Så i år är jag bättre tränad inför Florida vilket känns bra.
Imorn ska jag börja packa, jag åker ju på lördag! Att packa måste vara det tråkigast man kan göra! Eller nej förresten, packa upp är nog bland det tråkigaste man måste göra.

Och jag kan meddela att jag har fått ett jobb!
Som krönikör! :)
Men jag har inte börjat än så mer info kommer senare!

Gamal vänskap rostar aldrig :)

Nu har det blivit så där kallt och tråkigt igen.
Och självklart ska det regna hela tiden också. En annan självklarhet är att de gånger det har varit mulet och jag har tagit med mig regnjackan när jag åker till Västerås så har det ju självklart inte regnat. Men när solen skiner här och man tror att man inte behöver den så bara öser det ner när man kommer till Västerås, eller till och med HAGLAR.
Suck!
Något annat jag suckar över är att vi har nu tränat i tre veckor, och varje dag har jag glömt att ta med hänglås till badet, det ligger fortfarande i den gamla träningsväskan. Och man blir så trött på sig själv när man kommer på att man har glömt det igen, och alltid på samma ställe påväg till tågstationen. Det hela börjar kännas som det där Bullerbybarnen avsnittet, när de ska köpa falukorv..

Nu är det bara tre dagar kvar här, på lördag åker jag tillbaka till Florida igen! Det känns jättebra och jag verkligen längtar efter att komma igång med träningen där borta igen, har verkligen fått tillbaka träningsglädjen nu efter sommarens resultat!
Sommaren här hemma har varit skön, men som vanligt har det gått alldeles för fort. Känns som att det inte alls var så länge sen jag kom hem, och då har jag ändå varit hemma sen 1a maj!

Men jag är jätteglad att jag har hunnit träffa mina gamla Köpingskompisar, vänner som man har vuxit upp med och som började simma samtidigt som jag i KSS.
Igår träffade jag Fanny igen och Malin kom och gjorde ett besök i storstan också:)
Så nu längtar jag lite tills nästa år när jag kommer hem, så att vi kan fortsätt umgås:)

Nej nu ska jag gå och lägga över hänglåset, så att det inte blir en favorit i repris ännu en gång!

Grönan!

Förra veckan var Andrea, Flex, kusinerna Tim & Sofie och jag på grönan och härjade runt lite!
Mycket skoj må jag säga! Tror aldrig att jag kommer att bli för gamal för nöjesfält!
Den nya åkattraktion INSANE var ju galet rolig! Och läskig tyckte jag!
Jag försökte att inte skrika 3e gången vi åkte den men misslyckades något katastrofalt på den punkten kan jag meddela! Fast det är väl det som är grejen med att åka bergochdalbanor?
Tänk att sitta där helt oberörd, det tar ju udden av själva känslan tycker jag! Nej, jag är typ den personen som vrålar så mycket att dom som står i kön får lite ångest innan det är deras tur!

Ja, ungefär så här ser jag ut när jag åker INSANE

Här kommer lite bilder från dagen:


Felix och jag chillar lite på kajen i väntan på att få köpa åkband


Kusinerna Tim och Sofie och Andrea, dinglar också lite med benen


Timpan


Laddar inför INSANE


Lustiga huset, Tim ser mer ut som han går i spökhuset :)


Lite ångest inför fritt fall Andrea? Jag höll mig på på marken under den här åkturen!


Det regnade lite...


En annan "åktur" jag stod över, den här gången fick jag sällskap av Tim också!


Glada att vi hann med tåget = var på stationen 30 min innan det gick efter att ha sprungit igenom gamla stan


Då hann vi ju med att vara lite oseriösa också :)


Haha!

Favorit i repris nästa år!!

Kärt återseende

Onsdagen var en mysig kväll, som spenderades ute hos familjen Viborg.
Det käkades kräftor och annat gott och var en riktig trevlig kväll!
Det var verkligen år och dar sen vi träffade dem senast!
Och nu har Fanny en egen lite familj, med kanske världens sötaste lilla kille! Mio som är 8 månader!
En så glad och söt unge! Kunde sitta och titta på honom med ett leende på läpparna hur länge som helst :)

Jonas Fanny och lilla Mio

Mer trevligheter och kräftätandet blev det igår. Fanny och Elin kom förbi och det var trevligt med en liten "reunion". Det har verkligen gått så fort, åren har bara flugit förbi. Känns som att det inte alls var så länge sen vi simmade med KSS, men ändå var det 7-8 år sen...
Kvällen var hur trevlig som helst, och det var så skönt att träffa dem igen! Synd bara att Mia, Sanna och Malin inte kunde komma. Men vi får se till att alla kan nästa gång, för fler gånger hoppas jag att det blir! :)

Mys och kräftor med tjejerna


Fanny Elin o jag

Senare kom tyvärr regnet lagom tills vi skulle börja traska upp mot stan, men det gjorde inget för jag letade fram några poncho's och så var det problemet löst :)


Tack tjejer för en helmysig kväll!!!

Andreas studentmottagning

Ja jag vet att det var länge sen det var studenten, men det är lixom fullt upp hela tiden tiden i vår familj, så inte fören nu har det varit en passande helg att fira på.
Kanonfint väder som förra året när vi firade mig fick vi i år också. Tur att vi fick låna IKWs tält så att man kunde sitta i skugga!
En massa lek blev det med de busiga charmtrollen Alva och Ebbe, vi besökte två stycken lekparker och härjade runt lite.
Och så bjöds det på god grillad mat och min specialare: sommarbärpaj! Mums!
Sen var det ju tänkt att några av mina vänner skulle komma till kvällningen och så skulle vi festa till det lite, men alla var ju upptagna tydligen så det blev inget.
Linnéa kom i alla fall och två av Andreas kompisar så vi hyrde film istället och hade myskväll! Mycket trevligt!

Ebbe!


Bus-Alva!


Skönt i skuggan


Fina Linnéa


Påväg till lekpark nr 2 med Ebbe och hunden Gismo i högsta hugg


Ebbe och Felix leker


Påväg hem. "Spring sådär som en häst!"


Vad har dom hittat på för bus nu då? Ser lite skylldiga ut båda två tycker jag :)


Kvällen avslutades med Twister, där Ebbe snurrade snurran och ropade ut färgerna och jag kroppsdelarna

Bad


Lite försenad uppdatering

Under helgen var jag i Västervik och seglade med Moa, GB och Calle!
Och det var hur mysigt som helst.
På fredan när jag kom dit tänkte vi att vi skulle prova på Västerviks uteliv, vilket inte var så mycket att hänga i granen. Men vi gick runt lite men aldrig in nånstans.
Det roliga var när jag och Moa gick och bytte om så visade sig att vi hade tagit med likadana klännigar, bara olika färger typ haha!


Sen på lördagen seglade vi ut till en liten ö.
Eller jag och Moa slappade mest så fick killarna sköta båten. Det var nog lika bra med tanke på hur det kunde ha gått annat. Fast jag styrde lite faktiskt!
Och vi agerade ankare när vi badade efter båten :)


Så här aktiva var jag och Moa

Här kommer lite bilder från helgen:


Båten och Mojsens feja

Järngänget

Jag och Mojsen i hennes egentillverkade linnen, specialgjorda för detta speciella tillfälle

Pretty pretty

I helgen som stundar ska vi ha lite festligheter här hemma. Andrea ska ha sin studentmottagning för släkten och sen på kvällen kommer det lite vänner och så blir det lite party. Tyvärr så verkar det inte som att så många av mina kompisar kan komma, ganska tråkigt, men några tappra själar dyker nog upp.

Andra festligheter som finns med på agendan är kräftkals med mina gamla goa KSS vänner! Det var år och dar sen jag träffade dem (på riktigt)!
Jag var på stan och i ögonvrån tyckte jag att jag såg nån jag kände passera förbi. Så jag vände mig om och sprang ifatt och visst var det Fanny! Hon var ute med sin pojkvän och lilla Mio, sjukt söt unge!
Vi tyckte båda två att det skulle vara kul att träffas lite mer så vi ska försöka dra med de andra till en liten kräftkväll. Elin är redan på så ska bara försöka få tag på Sanna och Mia.

Träningen har dragit igång också, i måndags var första passet och självklart var tåget försenat (kors i taket). Så jag kom lite sent, som vanligt, men vi började i alla fall med lite landträning. Mycket hopp och sånt, så träningsverken i låren gör sig påmind varje morgon när jag springer i trapphusen.
Jag har förresten två distrikt den här veckan och nästa vecka att dela ut tidningar på. Så det blir en massa spring mellan 2-6 på morgonen. Och på fredag är det totalutdelning också. Så då ska alla i distriktet ha en tidning, suck.
Jag tror inte att det här jobbet är så bra för mig, jag blir sjuk hela tiden. Brukar alltid vara frisk på sommaren men nu har jag varit förkyld flera gånger och haft ont i magen flera gånger också..
Blame it on the job!

Tills vidare!
Hare


RSS 2.0