Måndag 30/1 - LeBron James

Jaha, det här hände på en match för några dagar sen! Varför var han tvungen att suga på just den matchen vi va på och va så här cool när vi inte kollar... besviken.

Simrelaterat:
Idag simmade vi min fd favoritserie igen, 30*100, för SISTA GÅNGEN! 
Det gick skitdåligt.. oh well..


The burrow

Det här är en bild från vår basketarena, The Burrow. Rymmer 5000 pers

Lördag 28/1 - IRSC Meet

Jaha, ibland blir jag så lack!
Nu har det ju kännts bra på träningen ett tag, men simmar jag bra på tävlingen då?
NEJ!
Va fan!
Det tragiska är att jag kände mig lite smånöjd med min 100ing, och den var på 53,9. Typ 2 sekunder från vart jag borde ligga nu...
200ingen var katastrof igen. Där var jag 5 sekunder från önskad tid (för den här perioden på året)
Jag blir så trött på det här.
Kan vi inte bara toppa och vila nu istället.
It sucks to suck!

Fredag 27/1 - Basket

Ja det har blivit mycket basket de senaste dagarna. I tisdags var vi i Miami och kollade när Miami Heat spelade! Det var lite häftigt, jag gillar att kolla på basket live!
Blev dock lite besviken på LeBron James, jag menar jag har ingen koll på basket men har ju ändå hört hans namn ganska många gånger. Han spelade skitkasst! Bosh däremot var grym!!
American Airlines Arena




Igår var det basket hemma i the Burrow. FAU mot Western Kentucky. Oj oj oj vilken match. Vi spelade så sjukt bra i början, krossade dem verkligen. Men sen kom de ifatt och vid halvtid låg vi lika. Sen vat jag inte vad vi höll på med, det gick inte så bra i alla fall.. Och vi låg under med typ 9 poäng tills det var fem minuter kvar. Sista minuten ligger vi 1 poäng under och hela arenan bara står och skriker! Med 10 sekunder kvar tar vi ledningen och sen var det klart! Oj, jag var typ helt slut efter matchen var över. Det var kul!!
GO OWLS! 

Träningen har fortsatt att gå bra! Så himla skönt! Vi körde 100ingar från pall och jag hade bättre tid än på de senaste tävlingarna så det känns skönt!
Och jag börjar känna mig stark igen! Jag har lektion på vår ordinarie gym tid så jag får gå dit på softboll tiden. Men det gör inget för då får jag all uppmärksamhet från vår gymcoach eller nån av alla interns som är där. 
När jag kom dit idag så var inte coach där men tre interns satt på kontoret så de tog fram mitt work out sheet. Sen säger en av dem you're from Sweden, right? Do you know what I like most about Sweden? Swiss Cheese!

På lördag har vi tävling mot IRSC, och nästa lördag är vårt sista hem meet, Senior meet! Tänk min sista tävling i vår pool och den sista innan Conference!! 
Det går rykten om att de ska filma oss seniorer på tävlingen och göra nån highlight video så att alla föräldrar som inte kan komma ska få se. Hoppas det! Så får ni vara med på ett hörn mammis och pappis!

Måndag 23/1 - 100kg!

Åh det känns som att jag har gått ner typ 100kg! Både från hjärnan och kroppen. Hjärnan har lixom varit gömd under en massa deprimerade tankar om simning men nu kom den fram igen.
Två träningar i rad har gått bra nu! Vi körde mitt före detta favoritpass 30*100 i morse.
10 samansatt st 1:25
10 paddlar st 1:20
10 paddlar + fenor st 1:15
Mål att hålla så hög jämn fart som möjligt.
Det är mitt föredetta favoritpass eftersom vi körde det typ varje vecka i uppstarten, då blir det inte roligt längre. För serien är väldigt jobbig.

Efter passet kilade jag ut på en löparrunda och sen skrev jag klart min första short story för min fiction workshop klass. Väntar på att Andrea ska skypa mig och säga vad hon tycker om den. Hon är alltid min försökskanin när jag skriver :)

Imorn ska jag och Anna på NBA match, Miami Heath!

Den här terminen är jag klar med mitt major, psychology, och mitt minor, sociology. Så jag behöver bara 15 credits för att bli klar i maj, så jag kan läsa vilka klasser jag vill.
Jag läser:
Personality theories
Fiction workshop
Intro to hospitality management
World of wine
Weight management (online)

De första två klasserna är de enda jag ville läsa, sen valde jag de andra bara för att de ska tydligen vara ganska lätta. Och lite vin provning på tisdagkvällarna sitter ju inte fel :)

Söndag 22/1 - äntligen!

I lördags på träningen lossnade det äntligen lite. Jag vet inte om jag ska kalla det en svacka eller vad jag ska kalla det för. Det har i alla fall gått skitdåligt att simma sen jag kom tillbaka hit efter jullovet. Coacherna har ju inte haft så mycket vettigt att säga direkt, typ I dont know what to tell you. Man kan ju bli lite irriterad. Jag menar när jag simmar bra och gör bra tider då får jag bra feedback men när man har det lite tufft och verkligen inte ens känner igen sig själv när man simmar så får man ingen feedback. När tror dom att man som atlet behöver feedback, när allt går som på en dans på roser eller när man är nere och gräver i skiten.
Jag blir så trött ibland.

Hoppas att det håller i sig nu.

Helgen har varit så sjukt soft. I princip inte gjort nånting. kollat på film och pluggat lite. Skönt!
Skypat lite med Rafael, det var trevligt! Just nu är han den yngsta av alla som läser vad det nu är för mastersprogram han läser på Michigan university. 
Saftey week den här vecka som kommer, så det är bara att gömma alla ljusen och brödrosten. Sen den där irriterande brandövningen på tisdag kväll. Måste man ha brandövning klockan 10 på kvällen? Då vill jag ju sova.
Annars då, ser fram emot bachelor på tisdag. Drama drama. 
30 dagar kvar till conference.
Tävling mot IRSC på lördag.

Nu ska jag kolla på American Idol

Over and out

Okej, nu är jag tillbaka igen

Ja jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera på senaste tiden men det har ju varit jullov och sånt.
Och efter jullovet har jag simmat SKITdåligt rent ut sagt så det hade inte blivit några roliga inlägg i vilket fall som helst.
Men nu ska jag skärpa mig!

Här kommer en liten uppdatering. Var hemma över jul, ansiktet har läkt ihop så det syns knappt nånting, bara små tunna ärr. Det tackar vi för!
Tränade med VSS över julen och det var roligt! Träningen gick rätt bra också så jag vet inte vad som hände när jag åkte tillbaka, lämnade kanske simkunnigheten på planet, vem vet.
Syrran hakade ju på till SoFlo! Njöt av det varma vädret (de flesta dagarna) och grym shopping (de kalla dagarna).

Vi var på en basketmatch också, där Andrea fick det stora "nöjet" att träffa vår livs levande maskot. En stor uggla som jag tyckte var as cool men Andrea blev livrädd. Så självklart kom ju ugglekillen fram till oss och skulle bota Andreas ugglerädsla:
"at least look at him"
"I can watch him from a distance" mummlar hon med huvudet gömt under min arm. När hon sen vrider upp huvudet så sitter killen på huk med ugglan ca 2 decimeter från Andrea varpå Andrea skriker rakt ut. Som tur var tror jag att ugglan är döv eller nåt, blev lite rädd att han skulle känna sig provocerad av syrrans avgrundsvrål.


Nu har skolan varit igång i lite drygt 1 vecka och allt börjar kännas som vanligt igen. Fast jag har bara lektioner på tisdagar och torsdagar så det är skönt. Men vi har ju dubbla pass på mån-ons-fre så det blir itne så mycket vettigt gjort de dagarna i alla fall. Men det är ju bara 35 dagar kvar till conference idag! Sen: FREEDOM!!

Nu har jag precis kommit hem från min night class: World of wines 7:10-10pm.
Ganska trevlig klass. Får ju sitta och smutta på vin så man ska väl inte klaga :)
Riktigt classy med vin i plastmugg ;)

Nej nu ska jag sussa!
Natti natti

10e januari - Martin Escobar


Idag är det 4 år sedan vi miste vår älskade vän Martin Escobar. Världens finaste och mysigaste kille. Jag kunde inte åka idag för jag jag hade en night class, så igår var jag vid hans olycksplats och tände ljus.   

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart


RSS 2.0