SM/Universiaden

Nu så alla go vänner!
Nu far jag!
Om ca 20 minuter så kommer Leo och hämtar mig och så åker vi till Linköping, där det ska simmas SM som börjar på onsdag. På onsdag simmar jag 4*100fr (om vi har ett lag) och på torsdag simmar jag 200fr! Sen tidigt fredag morgon flyger vi till Serbien och på söndagen börjar Universiaden.
Kul kul!

Det höll nästan på att bli en Sundsvall-rese-repris för jag började må lite dåligt igår kväll, spydde två gånger på kvällen, men det var nog bara utmattning eller nåt för nu mår jag bättre som tur är!! Ska ta det lugnt och dricka mycket idag bara.

Jag tar inte med min dator, så uppdatering kommer senare eller om man hittar nån dator nånstans.
Jag är lite nervös inför boendet där borta i Serbien, för Leo berättade att när ungdoms OS gänget var där så bodde de i nån Universitetsby som var ganska crappy! Några av tjejerna hade börjat gråta när de såg hur de skulle bo...! Det var tydligen riktigt slitet och på toa fick man spola genom att spola vatten med en trädgårdsslang....
Förhoppningsvis så bor vi inte på det stället, eller så har de renoverat!
Vi får se!
Bara det inte springer omkring spindlar och annat äckel överallt!

Ciao!

Crazy morning

Dagen började väl inte på topp för min del direkt.
För det första så var jag "tvungen" att jobba, vilket aldrig är kul när man är tidningsbud. Men mina 30 första vakna minuter var endå helt okej. Jag gick upp vid 2 och käkade lite frukost, har fått låna Andreas MP3 så lyssnade på soundtracket till RENT medan jag cyklade till slottspraktiken där jag ska hämta upp tidningarna. So far so good.
(by the way, måste köpa filmen RENT, sjukt bra musik!)
Men sen när jag kommer fram så upptäcker jag att jag har glömt tidningsväskorna så måste cykla hem igen och hämta dem.
Sen var det jättemycket tidningar så de fick inte ens plats i väskorna så jag var tvungen att lämna en del och hämta dem senare när jag delat ut en del. Väskorna var så fulla att de blev jättetunga, vilket leder till att cykeln inte är den lättaste att manövrera så den höll på att välta ungefär 14 gånger. Pjuh!
Lyckades i alla fall bli klar 05:57 efter allt flängande fram och tillbaka, så hem å käka igen, ta en dusch och chilla lite tills klockan närmade sig halv 8.
Cyklade iväg mot stationen för att åka till Västerås och träna, lite småstresssad eftersom jag alltid åker i sista minuten. Sen när jag är halvvägs ungeför så bara POFF säger det om framdäcket.
"#"&%@!!!
Ringer mamma, hej har du bil och kan skjutsa mig för jag fick punka? Nej det hade hon inte.
Så först så tänkte jag bara jaha det var det, får jag väl missa träningen idag, så jag tog upp mobilen och skulle ringa Leo, men så tänkte jag att jag verkligen ville träna nu när jag hade varit vaken efter jobbet och jag skulle simma med min dräkt idag. Så jag kollar tiden och jag har 8min tills tåget går, så då börjar jag kuta! Och springer så fort jag kan och kommer precis fram till stationen när klockan för att bommarna ska stängas ringer!
Snacka om röta! Hade blivit något bitter om jag sprungit hela den biten och sen missat tåget....

Men när jag kom till Västerås fick jag mig ett gott skratt i alla fall. Såg Jonas prommenera en liten bit framför mig så jag plingar lite på honom men han hör inte för han lyssnar på musik. Så jag svänger bara upp bredvid honom med min cykel och säger hej (en annan cykel som står på stationen i Västerås, utan punka) och han blir så rädd att han skriker rakt ut och skuttar lixom två skutt åt sidan.
Ett riktigt youtube moment om man hade fått det på film ;)

rip Michael Jackson

Kom hem från jobbet i morse och slog på nyheterna, nästan alla nyhetskanaler pratade om Michael Jacksons död.
Han blev bara 50, men har väl inte sett riktigt frisk ut på länge så kanske ändå inte var så konstigt. Tragiskt dock, både hans död och alla operationer och pedofil grejer m.m.

En sak är säkert att han var i alla fall en riktig stjärna som har lämnat en massa massa underbar musik efter sig!
Här är en av mina favoriter


Universiaden i Serbien



Nu är det inte långt kvar! Å vad kul det ska bli!
Åker till Universiaden i Serbien nästa fredag!
Men först så åker vi ju till Linköping på tisdag, för SM börjar på onsdag!

Morgontidning

Ett litet meddelande till alla Er som läser morgontidningar!

Jag hoppas verkligen att ni njuter av varenda sida och alla artiklar, för det är någon stackare som har slitit häcken av sig och gått upp okristligt tidigt och sprungit upp och ner i oräkneligt många trappor, för att leverera tidningen till just Dig innan klockan 6..
Och framför allt under sommaren då det säkert är en underbetald sommarvikarie som gör slitet.

Lite sommar


Jag passade på att leka lite med min kamera när det plötsligt dök upp en sommardag.

Man kan hitta mycket fint på vår baksida!

Och gott!

tidiga mornar och sprutor

Nu har jag överlevt en vecka som tidningsbud, pjuh! 
Börjar varje morgon, eller natt rättare sagt, kl 02:00, kanske inte riktigt något man ser fram emot.
Första dagen tog det lite mer än 4 timmar, men jag kan meddela att nu är jag nere på strax under 3 timmar! Framsteg!
Hur Fredrik klarar av det på två timmar är någonting som förblir ofattbart för min del.

Nu är jag också fördigvaccinerad, har tagit min sista twinrix spruta! Det gick bättre än förra gången för min del, kanske beror på att jag denna gången bara behövde ta en spruta, och inte tre. Och jag hade en taktik den här gången också, som kanske hjälpte lite, jag undvek att kolla på sprutan under hela tiden där inne. Ville abslolut inte se den där hemska grejen!

För min del ja... För Andreas del där emot gick det inte riktigt lika bra! Nej hon var inte ett dugg rädd, det var inga problem, sa hon. Sprutor klarar hon av lätt. Så hon satt där och pratade med sköterskan och kollade hur de gjorde. Men så helt plötsligt säger hon: oj, nu börjar det snurra lite, och sekunden efter dunsar hon avsvimmad ner på britsen. Och doktorn far upp och upp med fötterna i luften! Sköterskan och mamma försöker få liv i henne men hon börjar ge i från sig djupa snarkningar och ligger där helt borta! Och där sitter jag, ögonen stora som tefat och hakan nere i knät i princip, och mitt grepp om stolen hårdnar så att knogarna blir helt vita. Tillslut vaknar hon upp, och det första hon säger är nej men oj då! och sen börjar hon as garva! Tydligen så var hon helt övertygad om att hon låg hemma i sängen och sov.
Då började jag också garva, och jag kunde inte sluta på hela eftermiddagen! Jag försökte hålla mig något sånär när doktorn var där men sen när vi fick flytta till ett närliggande rum så bara brast det, och vi skrattade åt det där länge!
Vi blev kvar en timme och Andrea fick pepparkakor och saft så att hon skulle återfå lite färg i fejan. Hon var ju vit som ett spöke nästan!
Jag säger bara TUR att jag tog sprutan innan det där händer, annars hade jag aldrig vågat!

tillbaka i Nypan... igen

Sen sist har jag haft en trevlig vecka här i Nyköping, sen en trevlig vecka hemma som avslutades med en katastrof tävling, för min del, i Täby.
Den här vecka har inte börjat så bra.. I måndags var tåget försenat mer än en timme, så jag missade träningen i Västerås men simmade på Krillan som precis öppnat istället. Och Leo är i Florida med Juniorlandslaget så jag bestämde mig för att åka tillbaka till Nypan och få lite ordentilg träning gjord. Jag trivs så mycket bättre när jag är på samma ställe som jag tränar. Gillar inte att pendla emellan.

Här i Nypan har de haft avslutningsmiddag idag, och jag fick vara med. Som vanligt började det med en tipsrunda, och som vanligt fuskade vi med ring-en-vän alternativet. 
Middagen var jättegod, grillat! 

Veckan bjuder fortsättningsvis på Nathalies student i Stockholm! Hurra hurra!

Har i alla fall en rolig nyhet att berätta! Jag har blivit uttagen till Universiaden i Serbien i sommar! Så jag kommer tyvärr att missa torsdagen och fredagen på SM.

 

Lilla Melvin <3
I mångas hjärtan och tankar

RSS 2.0