Personal branding

Idag på professional skills workshopen pratade två business psychologists om personal branding, om hur det är viktigt med värderingar och att kunna visa vad man har att erbjuda på arbetsmarknaden som utmärker just dig bland alla andra graduates.
Vi fick göra en kul grej. Man skulle skriva sitt namn på ett papper och sen lämna det på sin plats och sen gå omkring i rummet och skriva två-tre ord på andras papper om hur man tycker att dom är. Lite som vad man harflr första intryck av varandra.
Det var lite kul att veta vad andra tycker om en själv. 
Så här såg min lapp ut när jag kom tillbaka till min plats 

Vilken självkänsla boost:)
När man såg sig runt om i rummet efter att alla gått tillbaka till sina platser kunde man se hur alla satt med ett leende på läpparna medan de läste sina lappar:)

På repeat i mina lurar
Beth Hart

Pjuh, idag har varit en lång dag. 9-5 i skolan och sen direkt till camden för att möta upp mina UWL tjejer på en pub innan Beth Harts gig. 
Beth är Evas gudinna och hon var faktiskt riktigt bra! Inte kärlek vid första ögonkastet som när jag såg Alex Vargas för första gången men riktigt bra! 
I love London

Igår när jag införskaffade några julklappar hittade jag dom här fina kuddarna till mitt framtid hem! :)
Värme!

Nu på kvällen satte vi äntligen på värmen i lägenheten

And it was glorious


Wicked!

Nu har jag kommit halvvägs med min uppsats och firade med en musikal!
Antonia, Steffen och jag såg wicked och den levde helt klart upp till mina förväntningar!
Paradnumret var ju självklart defying gravity!Senate house

Imorgon har jag en date i senate house!
Det du! Hur flashigt och VIP låter inte det?!

Men det är det inte. Senate house är ett stort bibliotek och jag ska möta upp några klasskompisar där för att kötta på med nästa uppsats! Jag siktar på att bli klar på söndag, det kommer bli tufft men det är bara att bita ihop och offra all tid. 
Alla universitetsstudenter kan registrera sig på senate house och då får man tillgång till typ alla publicerade journal articles sägs det. Så det är därför vi ska dit. 

Imorse var jag för övrigt i skolan extra tidigt. Först in i klassrummet med typ 25 minuter till godo!
Bara därför blir lektionen inställd. Typiskt. 
Så vi brainstormade lite uppsatsstruktur, pluggnördar som vi är:)
Herr mus vart håller du hus?

Ingen framgång med råttfällorna än. Kanske gillar herr mus inte jordnötssmör, eller så såg han fällorna och stack. 

Anyways, har fått tillbaka plugglusten och skrivit klart den första organisational behavior and health uppsatsen och påbörjat den andra training and development uppsatsen och när den är klara är det bara en till uppsats i OBH och sen en statistikuppgift kvar innan jullov!!
Och lite finslip på dissertation upplägget. 
Men innan dess i slutet av november så kommer mamma och pappa hit och hälsar på!! :) 
Och vi ska göra en massa kul så då måste jag ju ha skrivit klart alla mina uppsatser så att jag slipper tänka på det då! Så nu är det råplugg i några veckor men det ska nog gå bra!

Jag snodde den här bilden från Antonia, vår skola är ganska så höstfin tycker jag!The mouse goes squeak

Det har flyttat in en tredje inneboende i lägenheten på Brackenbury road, och då menar jag inte Sam, Astrids pojkvän, han bor typ också här nu. Nej, vi har fått besök av en mus!!
Tre gånger har jag sett honom smyga runt, tack gode Gud är det inte en äcklig stor London råtta utan en näpen liten Hammersmith mus. 
Men i vilket fall som helst vill vi inte ha nån sån inneboende här så nu har jag skaffat två musfällor!

Jag har laddat fällorna med peanut butter så får se om vi får napp i natt. Jag la papper under ifall det skulle bli en blodig historia. Hoppas inte. 

Halloween

Jag vet inte vad det har varit den här veckan men jag har varit så sjukt osugen på att plugga. Har suttit framför datorn och bara känt: nääääe.
Så jag har tagit ett par dagar ledigt och gjort annat. 

Och i torsdags firade jag Halloween med Antonia från min klass och hennes pojkvän och några av hans kurs kompisar. 
Antonia och jag fick improvisera lite då vi var ute i sista minuten och inte kände för att spendera en massa pengar på en kostym men ändå klä ut oss lite. 
Det slutade i en tranny-peruk, lösögonfransar, as grymma vampyrtänder (dom tyvärr ite passade, så fail på det) och lite ditmålat läpstiftsblod. Men det fick duga!

Tänkte börja plugga igen idag, men nu har det börjat regna ute så jag tror jag myser med en film istället. Och ikväll ska Astrid och jag göra tacos och kolla på X Factor:) Ännu mer mys!

RSS 2.0