flugornas herre?

Igår kunde jag inte somna för det var en fluga som surrade runt i mitt rum. Jag har sett honom förut och han är jättefet! Hur länge lever flugor egentligen? Och vad äter dom? För den här killen måste ha stannat sen sommaren..
Han brukade bo inne hos Andrea, men jag tror att hon försökte döda honom så han flyttade in hos mig. Jag vill inte döda honom för han är verkligen skitstor så det kommer typ skvätta fluginälvor överallt..

Här kommer lite bilder från dagen och gårdagen.
God Jul

Våran mysiga baksida

baksidan

mitt vinterland


Syster och mammsen

Cutie

Jag fick nytta av mina "white elephant" vantar :)

Klä julgranen :)


Köping

Vaknade runt 5 i morse, alltid kul med jetlag, först kände jag mig lite halvt förvirrad och fattade inte vart jag var nånstans, men sen så kände jag igen mig och somnade förnöjt om.

I lördags tävlade vi igen som sagt. Men istället för att hällregna så drog en kallfront in, så inga kanonförutsättningar den här gången heller. Jag föredrog nästan fredagens regn för då var det i alla fall fortfarande varmt. Nu istället höll jag på att frysa häcken av mig och var stel och spänd, så resultaten blev ganska dåliga men men.
Vi tävlade mot Denver, så jag fick träffa Melissa från Australien, och Cincinnati så Liz var där också! Mycket trevligt!

Idag har vi varit på arlanda för att hämta Andrea, så nu är hela familjen samlad :) Och det är hur mysigt som helst!!!

Hem hem hem!

Nu är jag hemma!
Och det är jättemysigt!
Skriver mer och berättar om tävlingen imorgon för nu är jag trötter!
Och ska sova i min egen säng, underbart! :)


survival mode, on!

Faster Elisabeth: Jag fick heller inte ont i armen efter svinsprutan, men jag vet att mamma fick jätteont. Så det är nog olika för olika personer:)

Japp så är det nu, kroppen är helt slutkörd efter all träning. Kvalitépass varje dag, men det värsta är över. Alla träningar avklarade och den första tävlingen, nu är det bara en tävling kvar imorgon och sen åker jag HEM!!

Annars så har det inte hänt så mycket i mitt liv för tillfället, det har varit träning, äta och sova i princip.
Fast Clemson är här på läger nu, och de är galet bleka! Nästan genomskinliga! Fast de börjar få en lite rosa nyans nu:)

Tisdag var Dough's födelsedag! 21 år fyllde han så det firade vi på Baja Café med lite käk och Margarithas!
Firandet började hemma hos Janelle, där vi hade en liten överraskningsfest för Dough och Bob (som fyller år på fredag)

Fina tårtor

Födelsedagspojkarna

På Baja Café

Jag snodde Csabas glasögon!

Hela gänget på Baja Café

Igår fick vi en tidig julklapp från moder natur, det började åska 40 minuter in på vår träning så vi fick inte vara kvar i poolen! Såå skönt! Tack tack!
Så då hade vi julklappsbyte med tjejlaget istället, mycket trevligt:)






Det fortsatte att regna, och regna och regna, hela natten, så mycket att under kvällen gick de ut med en "flood-warning". Inget jag märkte av så ni behöver inte oroa er..
Regnet fortsatte under dagen, och det utfärdades en "tornado-watch" (samma sak här, ni behöver inte oroa er) så det var inte så många glada miner under tävlingen idag. Det verkligen öste ner hela tiden. Men jag simmade ändå ganska så bra, typ samma tider som jag har gjort tidigare under säsongen och med tanke på träningen som vi har gått igenom och hur kroppen känns just nu så är jag ganska nöjd!

Nu har jag bara en tävling kvar i morgon! Och då får jag träffa Liz också! För Cincinnati kommer hit och simmar mot oss :) Sen åker jag heeeeeeeeeeeem!


regn regn reeeegn....

Lördag är en SINGEL dag, härligt! Bara ett simpass imorse, plus gym då.
Och självklart ska det REGNA.... När vi äntligen blir lite lediga, japp som vanligt dåligt väder när vi har ledigt, fin fint väder när vi tränar.. Typiskt

Imorse började vi med gym, som jag fick leda för tjejlaget :)
Sen var det pace 50:or på träningen, 30st.
Kändes skit den här gången faktiskt. Men jag simmade bra igår när det var VO2max 8*150fr, låg mellan 1.41-1.44 så det är jag nöjd med. Plus att vi hade gym precis före.
Fast igår trodde att jag höll på att få en panikångestattack under serien, men orsaken visade sig vara en kaffedrink "double shot" av nånting, som jag drack till lunch, mycket obehaglig känsla så ska nog aldrig mer dricka en sån drink..

Idag har jag lunchat med min favorit Dough på Cheesecace, smarrigt värre!
Och nu väntar jag på att ta svinsprutan.. Lite nervös måste jag erkänna..
Och sen ikväll ska jag gå och kolla på The Princess and the Frog med några glada vänner, ska bli kul:)


Christmas Parctice

Det började igår.. så idag är jag helt öm i hela kroppen..
Efter en vecka med bara ett pass om dagen och inte alltför hårda pass under finals week så kör vi på riktigt hårt nu.
Det första passet igår var 90*100fr: 10warm up st 1.30, sen växlade det mellan 10 pull st 1:15, 10 swim st 1:20 hela tiden förutom de sista som var 10st varm down st 1:30 (långbana).
Jag hade knappt 5 sekunders vila genom hela serien och var helt död när passet var över, då var det bara 20minuter vila och sen 1timmes gym.
Jag var så trött att jag höll på att kräkas efter gympasset, kunde inte ens göra alla magövningarna ordentligt för att undvika att spy.. trevligt.
Mådde kasst när jag kom till kafeterian så kunde inte äta direkt heller så satt där en timme och väntade på att magen skulle kännas lite bättre innan jag klämde i mig halva Csabas tallrik av spagetti och köttfärsås.
Sen släpade jag mig hem och väntade tre timmar på att nästa pass skulle börja igen..
Efter passet fick jag följa med Rhi hem och äta chiligryta med henne och hennes mamma, mycket gott! Och efter middagen klädde vi hennes gran och lekte lite med hennes hundar. Sen blev jag så trött att jag nästan somnade i hennes soffa med hennes hund Louie i knät. Han gillar mig.
Hem och däcka i sängen i min tomma lägenhet..
Vill att Anna och Laura ska komma tillbaka nu så att jag inte behöver vara här ensam!

Dec 9th

KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!
Inga mer lektioner det här året!
Och jag klarade min pre calculusklass så jag behöver inte läsa nå mer matte!

Har firat de sista dagarna med att slappa på stranden :) Idag var sista dagen av finalschedule, bara en träning per dag, så jag har släpat mig upp på mornarna och tränat så att jag har haft eftermiddagarna lediga! Heeelt underbart!
Men nu är det som sagt slut med det, imorn börjar Christmas practice, double-double-singel dagar hela lovet igenom.. Förutom när jag åker hem till Sverige den 19-29!

Vi har haft finbesök från Finland här också! I form utav Lauras kompis Ulla! Mycket trevligt!
I måndags käkade vi (Anna, Laura, Ulla och jag) avskedsmiddag på Chili's och jag skrattade så mycket under den middagen att jag nästan fick kramp i magen!
Sen åkte vi till bion och kollade på A Christmas Carol i 3D. Och nu har jag bestämt mig, nu får det vara nog med 3D, jag tycker det är så obehagligt! Aldrig mer...
Men filmen var helt okej!

Idag åkte Laura och Ulla :(
Och allt annat folk börjar också försvinna, alla "vanliga" människor det vill säga.. Vi riktiga atleter blir ju kvar här och tränar över lovet *host host*

Här kommer lite bilder från soliga Florida de senaste dagarna :)

Anna och jag

Vattnet är fortfarande relativt varmt, typ som i Sverige på sommaren :)

söta Laura

Anna, jag och Ulla


Haha Lauras lyckliga face!

Nu har vi jul här i vårt hus

I morse vaknade jag klockan fem av att något bankade på mitt fönster, lite underligt eftersom jag bor på andra våningen. Smög fram och kikade ut genom fönstret och såg bara grått! Det regnade så sjukt mycket att jag inte ens kunde se vägen som går utanför lägenheten!
Regnade fortfarande när det var dax för träning kl 7, och självklart har jag glömt regnjackan i New York, tippat..

Igår åkte jag och Anna till Wallmart och köpte en julgran! :)
Sen klädde vi den och slog in alla våra julklappar till härliga julmusik toner! Så nu är våran lägenhet jättejulig!! :)

Montera montera

Klaaar!

Ingen riktig julgran utan paket!


New York

 


Äntligen uppdatering

Pust! Lite pluggpaus nu!
Klar med social psychology provet nu, det kändes ganska bra så jag hoppas på ett bra resultat!
Bara 6 timmar kvar till det första matteprovet nu, ska plugga en massa matte idag har jag tänkt, och igår hade jag först review en timme med klassen, sen en timmes review med min SI grupp, sen en timme med min tutor och sen en och en halv timme plugg med Joey i biblioteket.. När jag kom hem kändes det som min hjärna var som ett russin...

Just ja den lilla tvättbjöns incidenten...
När jag gick ut från min lägenheten för att åka och morgonträna så mötte jag en tvättbjörn halvvägs nerför trappen till min cykel. Så jag stannade upp eftersom de brukar bli rädda och springa iväg, men den här tvättbjörnen bara stirrade på mig, sen helt plötsligt anföll den!
Så jag kutade upp för trappan och den sprang efter mig, så medan jag sprang mot lägenhetsdörren så sparkade jag hej vilt med benen så att tvättbjörnen inte skulle kunna bita mig i benen.. Ja ni kan ju föreställa er hur det såg ut..
När jag kom till den lilla "bron" till min lägenhet så såg jag att tvättbjörnen hade stannat så jag pustade ut lite. Och där stog vi klockan 5:37 på morgonen och stirrade på varandra. Och jag viste inte vad jag skulle ta mig till för han blockerade den enda trappen ner.. Och när jag försökte närma mig så kom han hotfullt emot mig!
Jag ville nästan börja gråta för jag var så rädd!
Efter ett litet tag så smet han ner för trappan igen så jag väntade nån minut innan jag försiktigt på tå trippade fram till trappan och kikade runt hörnet, kunde inte se honom nånstans så jag smög försiktigt ner.. Då helt plötsligt hoppar han upp ur soptunnan igen! Som gubben i lådan! Och jagar upp mig för trappan IGEN!!
Vid det här laget har jag nästan fått en hjärtattack och mina ben darrar...
Så jag står och trycker, rädd som en hare, och ser hur tvättbjörnen nöjt går ner för trappan igen, trappan som nu helt klart är  hans terretorium...
Jag väntar några minuter och sammlar sen mod för att göra ett sista flykt försök!
Kikar runt hörnet i trappan och ser inte tvättbjörn, så jag springer så fort jag kan till min cykel och med skakande fingrar så lyckas jag få upp låset till cykeln relativit fort och cyklar snabbt som vinden därifrån...
Han var helt galen ju!
Jag brukade tycka att tvättbjörnar var söta, och jag ville klappa dem och ge dem lite mat, men NU, aldrig i livet att jag matar dem! Ser jag en så kommer jag lägg benen på ryggen och hålla ett säkert avstånd mellan monstret och mig!

Thanksgiving i New York
Det var heeeelt underbart och jag älskade varenda sekund av det!
Vilken otrolig stad det är!
Vi kollade på Macy's Thanksgiving Parade, åkte skridskor i Central Park, checkade Frihetsgudinnan, var uppe på "Top of the Rock", Såg Mamma Mia på Broadway, Shoppade och en massa massa annat!
Här kommer lite bilder:

Skridskor i Central Park

koncentration på den va!

Älskade hans hår!

Träffade Hanna!!!

Besökte m&m affären

i <3 NY

På staten island ferry

Påväg till frihetsgudinnan

Middag i Little Italy

God Carbonara

Shopping

Riktiga turister

Top of the Rock

Någon annans blixt kom med på vårat kort

Billboard på Times Square

Mamma Mia

Musikaler gör en lycklig

Våran broadway debut är nära!

Tummen upp!

:)

Andreas campus, kallt men fint! A beautiful mind spelades in här!


Still alive

japp, även fast jag har blivit attackerad av en tvättbjörn...!
Mer om detta kommer senare, nu ska jag skriva min final i ínterpersonal communication, sen har jag "bara" finals kvar i matte, social psychology och human sexuality and development..

Så håll ut!
Jag måste bara överleva den här veckan..

By the way, New York was AWESOME!

RSS 2.0