Conference 2011

Kan summeras med ett ord: BESVIKELSE.
Okej så var det gjort!
Simmade jättedåligt individuellt men ganska bra i några lagkapper.
Det roligaste var att vi lyckades knipa 3e platsen i 4*100 medley lagkappen, tur att nånting gick bra i alla fall!

Här kommer lite bilder istället:

Mammis och pappis på plats!!

Lagkappen 4*100medley

Min favorit Aussie!

Jag och Emily på team dinner

Mina coacher

Team captains!


Haj på daj!!

Vad sägs om det här? Tur att man inte har varit på stranden på ett tag, hade ju inte varit så värst kul att stöta på en massa hajar. Tydligen så var de bara 50 yards från stranden också, ungefär precis där vi brukar simma när vi har beach practice..

<3

Alla hjärtans dag ja, eller också känd som single awareness day..
Å alla planerar och det är middag hit och middag dit, krambjörn här och choklad där. Jag blir typ helt trött i huvudet av att bara lyssna på allt. Asså visst det är väl mysigt om man har en respektive men folk har typ ångest inför den här dan för de vill göra den så himla speciell. Vilken tur att man inte har en pojkvän asså *host host*..
Blev ju inte alls avis när syrran berättade om hur hon blev uppvaktad, middag och Bellas sång på piano. Vart fan har hon hittat den där killen lixom? Norge antar jag...

Jag fick i alla fall en fint litet kort från Chelsea och Rafael kom över med lite kulinariska nyheter som hans mamma hade bakat. Sen tog jag fram min daim påse från IKEA och kollade på bachelor i min ensamhet, glammigt värre :)

Nej nu ska jag plugga lite innan idol börjar!
Och förresten, imorn åker mammis och pappis till New York och på tisdag nästa vecka får jag träffa dem i Dallas!!!<3
6 dagar kvar till Conference!

Sverige date på IKEA :)

Wedding!!

Japp det har varit bröllop i farten. Ingen mindre än min "tvilling" skulle minsan gifta sig! Hon är min tvilling för vi är födda på samma dag och när vi var yngre tyckte vi ju att det var ashäftigt!
Det är lite roligt hur vägar korsas här och där i livet.
Nicole's och min väg korsades första gången på Karlbergsbadet hemma i Köping. Hon och hennes pappa kom ner på ett pass och vår tränare berättade att det var en tjej från USA som skulle börja simma med oss. Ojojoj nu måste vi snacka engelska också, och hur bra var man på det i typ 4an eller vad det nu var. Lite läskit, men det gick bra. Till slut lärde hon sig svenska också och så var det språkliga problemet löst.
Vi växte upp och gick skilda vägar, jag mot Nypan och hon mot Västerås. Åren bara gick och gick, sådär som dom brukar göra och till slut for hon tillbaka till staterna igen för att plugga till pilot. Ett år senare så hamnade jag ju också här. I samma stat. ungefär 3 timmar från varandra.
Ännu en gång korsades vår väg i en simhall. Denna gång i Daytona, där Nicole bor.
Vi var där och simmade ett dual meet mot Dayton Beach och Nicole kom och hejade på mig!
Ungefär exakt ett år senare (i lördags), har vi ett nytt dual meet mot Daytona Beach, denna gång på hemma plan. Det kryllar av svenskar i Daytona laget, typ 3 stycken :) Så det var ju riktigt kul att träffa dem också!
Efter tävlingen åker jag tillsammans med min goda vän Rhi mot Amelia Island.
Efter en lång lång resa, ca 6h så är vi äntligen framme sent på kvällen och möts av det blivande brudparet.
Bums i säng för att orka upp till hair&make up kl 8 på morgonen.
Blir fixad och fin i ca 4 timmar, och sen blev det vigsel.
Och Nicole var så himla fin! Kunde inte låta bli att fälla några tårar för det kändes så vackert och speciellt och jag var så lycklig att jag kunde vara där och dela den här dagen med henne <3
Träffade hennes bror också som jag säkert inte har sett på 10 år och som vuxit upp till en stilig karl. Lång och stilig:)
Här kommer lite bilder, några är lånade från Nicole och tagna av fotografen Scott Smith.

Dagens visdomsord

Don't Let The People Who Don't Matter Bring You Down

RSS 2.0