p.s. Andrea!

Se för tusan till att utrota alla spindlarna hemma!
Sånt där vill jag inte veta av
Annars kommer jag inte hem!

Senior circuit meet Ft Lauderdale

Det gick helt okej i helgen. 200ingen kunde ju ha gått lite bättre, öppnade snabbare än förra helgen men var mycket tröttare hem. 50orna frisim och fjäril gick bättre än förväntat, jag har ju inte tränat så mycket sprint så hade inte så höga förväntnignar där. Och 100ingen kändes inte alltför tung vilket var skönt, under minuten också och det var mitt mål så jag är nöjd.
Ska nog tävla här i Boca nästa helg också, kan vara bra att få några fler långbanelopp i kroppen innan SM.

Det roligaste i helgen var ett överraskande svenskt möte. Okej delad roligaste för det var ju självklart underbart roligt att träffa Jonas men det hade jag ju räknat med :)
Påväg till omklädningsrummet så hör jag ursäkta! Är du från Sverige? Det visade sig att det var Robert O'Gorman's mamma. Hon hade sett den svenska flaggan på min ryggsäck och när jag vände mig om så kände hon igen mig. För nått år sen så hittade hon min blogg genom simma.nu och mailade mig eftersom familjen skulle flytta till Florida, till Boca. Så hon undrade om jag visste nått om simklubbar runtikring för hennes son Robert. Så nu har de bott här sen i höstas!
Jätteroligt att träffa på dem på tävlingen!

Jonas, Robert och jag

Rolig reklam

Det här hade lätt kunnat vara jag! :)


You Look So Much Better When You Smile ;)

Om några timmar ska jag åka till Ft Lauderdale för att tävla i helgen. Jag känner att det här kan gå lite hur som helst. På träningarna har jag till största delen SUGIT kan man väl säga, det har gått så sjukt dåligt och jag har bara kännt mig helt slut. Däremot har löpningen kännts mycket bättre, lyfter tyngre vikter i gymmet och till och med yogan har börjat kännas bättre. Men simmässigt så kravlar jag på botten typ. MEN i tisdags på kvalitépasset gick det helt plötsligt bra.. För att dagen efter vara katastrof igen.
Oh well..
Ska sova hos Jonas i helgen så att jag slipper åka mellan passen :) Mysigt!

Förresten så överlevde vi ju "dommedagen". Det var ett väldans tjat här om att världen skulle gå under den 21 tror jag att det var. Nån knasboll hade till och med investerat alla sina pengar i stora billboards som upplyste all runt om här i Boca att BE PREPARED typ. 
Undrar vad han tänkte när han vaknade upp den 22a..? 

Nej nu ska jag titta på bachelorette!


Rapids!

Jonas och två av hans vänner hoppade på trirail:en och tog sig till Boca. Efter att vi plockat upp dem så åkte vi till vattenparken Rapids i West Palm, där senare Erik och hans kompisar mötte upp oss.
Och där har vi lekt hela dagen!
Arielle var undrade om jag någonsin varit i en våg-pool nångång. Yes.
Har ni sånna i Sverige? Yes. Jaha




Jag kanske har glömt att nämna det men jag har ju flyttat ut ur dormet, och in hos min kompis Rhi. Hon och hennes familj befinner sig för tillfället i Kanada så jag är hus/hundvakt. 
3 st hundar, 2 små och en mellanstor. En liten heter Ted, en annan liten heter Louie och den mellanstora heter Missey. Två stycken katter bor det här också, Tinkerbell och Midnight. Så jag behöver ju inte känna mig ensam i alla fall. Och så har Arielle typ flyttat in också så det går ingen nöd på mig inte.

I alla fall dom här hundarna. Jättesöta verkligen. Missey är i och för sig jättegammal och både blind och döv, men varje gång jag matar henne blir hon så glad att hon hoppar omkring, så nog är det lliv i henne allt!
Sen har vi ju min favorit, Ted. Så söt så söt. Och Louie aka Retard...
Louie har fåt för sig att svängdörren ut till tvättrummet där hundluckan finns bara fungerar åt ett håll, ut. Spelar ingen roll att han har bott här hela sitt liv och aldrig haft problem med dörren förr. Men nu så står han där på andra sidan dörren och gnäller när han vill komma in. Bara väntar på att jag ska öppna åt honom. Han öppnar den bara själv om jag går ut och ställer mig bakom honom och hejar på honom mer än hela FAU's cheerleading team. Då blir han så uppspelat att han glömmer bort att han inte "kan" öppna dörren och puffar glatt upp den med tassen. Därav smeknamnet retard..
På natten ligger Missey på golvet och snarkar, Louie sover i fotändan och Ted under täcket vid min sida.

I morse skulle jag äntligen få sovmorgon. Trodde jag.
Nej nu har de blivit så vana att jag matar dem vid 7 på morgonen innan jag åker till träningen att prick kl 7 så väcks jag av ett litet vooff vid sidan av sängen. Där sitter lilla Ted och är hungrig. Spelar ingen roll att jag säger att hon får frukost senare, jag lovar. Försökte både på Svenska och Engelska. Näpp, vooff voof sa hon bara.
Efter att ha matat vovvarna och katterna gick jag och la mig igen. Precis när jag har somnat sitter hon där igen, vooff vooff. Nu ska hon upp i sängen och kan inte komma upp själv.
Efter att ha lyft upp henne så kan jag äntligen somna om.
Nej, för då börjar Louie morra åt nåntng osynligt utanför fönstret. Jag säger åt honom att hålla käften eller använda hunddörren. Men näpp, han vill inte lyssna på det örat.
Får äntligen tyst på hunden och kan somna om.
Då ringer klockan. Great.

Så du behöver inte oroa dig pappa, det blir inga hundar för min del..

...

Satan i gatan vad slut jag var i morse.
Kvalitépasset kändes ju mindre roligt kan man väl säga. Bah!
Ska nog inte göra yoga dagen innan kvalitépass i fortsättningen.. Omplanering!
Nu måste jag dra till gymmet!
Swosh!

Sweat baby sweat

I fredags åkte jag till Daytona för att fira Sables graduation. Fredagen den 13e i all ära så hamnade jag självklart på fel tågstation och det blev en massa strul med min biljett. Tur i oturen jobbade det en kille som det visade sig hette Eric och han var väldigt hjälpsam och fixade så att jag fick ordning på biljetten och kom fram. Tack Erik som jobbar på Amtrack för all hjälp!

Väl framme blev det middag med tjejerna och passande nog filmen Bridesmaids. Vi fortsatte kvällen på bröllopstemat och körde en bacheloretteparty part 2 med shots från en is-penis (nej vi ska inte gå in på mer detaljer där) för att avsluta med utgång.

Efter en lång lång ceremoni så fick Sable äntligen sitt diplom!! Yaay nu är hon klar och redo för den verkliga världen :)

Efter den lilla minisemestern så är jag också tillbaka till verkligheten, tillbaka till träningen! Och nu har jag börjat med Yogan!
Jag hamnade på ett ställe som heter Bikram Yoga Delray Beach, signade upp för 1 månad för 50 dollar. 
Bara av att sitta i rummet som är 120F varmt, cirka 49 grader, så droppade svetten. Sen kom instruktören och vi började med en andningsövning och bara genom att försöka att andas genom näsan så blev jag helt genomsvettig, efter 5 minuter. Och det var skitjobbigt.. Jag tänkte att va faaaan, nu har jag betalat 50 dollar för det här och jag kommer inte att palla...! Och det är 85minuter kvar... EFF!!

Men efter andningsuppvärmningen så var man redan dyblöt så det kändes inte alltför förfärligt att svettas floder. Bara lite jobbigt när det rann in i ögonen och upp i näsan när man stod med huvudet neråt. UK!
Jag kände mig lite lightheaded under några övningar så jag satt ett tag och bara andades. Efter halva tiden med en massa övningar när man skulle stå på ett ben och sånt där, ja en massa vanliga yogaövningar, kom äntligen övningarna där mn fick liga på golvet. Kändes mycket bättre, fast lite snuskigt eftersom handduken jag hade över min yogamatta redan var dyblöt..
Oh well, jag tog mig igenom hela passet och efteråt kändes det jättebra! Kommer definitivt att fortsätta de här veckorna jag har kvar! Fast shit vad jobbigt det var!! Hade typ lika hög puls som under VO2MAX serier..

Morgonstund har guld i mund?

Lagom mör i hela kroppen. Träningsverk överallt i princip, uj uj uj..
Och det har bara gått ett par dagar av den här träningsperioden, mitt eget lilla boot camp kan man väl säga :)
Yogan har jag inte börjat än, antingen när jag kommer hem från Dayton eller veckan därefter blir det 2 veckor á 3 pass per vecka.
Så här ser mån-ons-fre ut:
8-10 swim
12-2 weights
2-3 bike

Tis-Tors är lite lättare:
8-10 swim
random time 5 mile run
random time 1h bike

Simningen känns tung nu, för kroppen är så trött hela tiden. Men det blir nog bra:)
Igår sprang jag innan simningen, mötte mina löparpartners Janelle och Kristen 5:45 och det var fortfarande bäckmörkt ute. Vi sprang längsmed A1A från Spanish River Beach till Palmetto Beach och tillbaka, en sväng på ca 8km, alldeles vid stranden och påväg tillbaka gick solen upp. Helt klart värt det bara för att se en så vacker soluppgång!
Eller vad tycker ni?

Anledningen till varför jag drog upp mina kära vänner så okristligt tidigt var för att jag och Rhi skulle åka till en Venetian pool i Miami efter träningen. Jag vet inte riktigt hur man ska förklara vad det är för nåt, så ni får googla om ni är nyfikan.
Här är lite bilder

Sommarlov!

Å det är så skönt så sköööönt!!!
Jag känner mig så avslappnad och lugn.
Har flyttat ut från UVA och in hos Rhi. Men måste bara säga: fan va grejer man har! Tänk att så mycket skit fick plats i det lilla dormet.. Oh well.
När Anna och jag flyttar in i den nya innovation village så ska vi inte ha nå skit! En helt ny fin och fräsh lägenhet! Can't wait!!

Igår när jag cyklade till gymmet från Rhis hus så hoppade kedjan av 4 gånger. Först höll jag på att få utbrott men sen tänkte jag äh va fan, jag har ju tid på mig så du får hoppa av hur mycket du vill för du kan inte förstöra min dag i alla fall. Så jag fick på kedjan igen alla gångerna, fast det smärtade lite i hjärtat att se mina ny manikyr naglar bli helt svarta men men, det finns ju nåt som heter tvål.

I torsdags var tanken att jag och Chelsea skulle slappa på stranden i Fort Lauderdale eller Miami eftersom det var hennes sista dag här innan hon åker hem till Texas för sommaren. Men det regnade så det blev en dag med shopping istället. Chelsea behövde en balklänning för hon ska gå på bal med en kompis i helgen. Så vi hittade en megafin klänning åt henne. Sen åkte vi till en fleamarket och jag köppte ett fint litet armband, och innan vi käkade middag bjöd Chelsea mig på manikyr och pedikyr (där av mina vackra naglar som blev nerskitade med cykeln).

Det har blivit många troppar till Ft Lauderdale de senaste dagarna. Igår tog Erik med mig dit för att köpa en hemlig grej. Kan inte säga vad för jag köpte en till syrran också, det är ju hennes födelsedag snart :)
Sen bjöd han mig på middag på ett jättemysigt ställe! Jag ha så generösa vänner som tar så bra hand om mig! Tack alla!

Snart ska jag till IKEA med Rhi och hennes mamma. Köttbullar med lingonsylt yesss!!!

Träningsupplägg

Var själv i eftermiddags på gymmet, resten av folket har väl åkt hem eller har sina sista prov. Bara jag och coach Payne.
Fick en riktigt bra workout, jag gillar när jag får alla uppmärksamhet från coch Payne, då är jag helt säker på att jag gör alla övningar rätt och han pushar mig alltid till failure så att jag får ut maximalt i varje övning.
Idag sa han att han tyckte att jag började få för stora muskler, haha!
Så nu ska jag tydligen cykla i gymmet 1h varje dag, lågintensivt, och om nån vecka ska han och jag börja gå på Hot Yoga! Sån där bastu yoga typ :)
Kan ju bli ganska intressant, jag är ju stel som en pinne!
Nu ska jag träna på som attan den här sommaren! Jag är så taggad nu!
Löpningen börjar på lördag också!
utöver simningen ska jag springa 1h tre gånger i veckan, antagligen typ 5:45 på morgonen så att jag inte svettas ihjäl. Gymma tre gånger i veckan 1,5-2h, cykla 1h per dag och gå på den där yogan. 

YES!

KLAR

Yes äntligen färdig!!
Inget mer plugg, på två veckor i alla fall! Sen ska jag förhoppningsvis läsa Abnormal Psychology online, har inte fått svar än men jag tror att det blir så. Ligger ju en kurs efter så annars hinner jag inte bli färdig innan utsatta graduation maj 2012.

Att toppa inför en tävling och sen bli sjuk och inte träna på tre dagar är inget att rekommendera. Känner mig sjukt ur form just nu. Men nu jeeevlar ska det tränas! Woho! Ingen skola, bara träning här i Florida fram till 10e juni :) Sjukt nice!

Nu ska jag packa ihop och städa mitt rum så att man kan flytta ur lägenheten på fredag! Hatar att packa och städa... Oh well.

Ikväll ska jag på date med history boy också, får se hur det går.

Så tills vidare! See ya!

Hehe hörde att det snöat hemma ;) Kul för er..

RSS 2.0