Kinarestaurangen

Mamma har haltat omkring här hemma och sagt "ling ling, flämtiflem flemtiflem flötti" och garvat för sig själv, ingen i familjen har riktigt fattat det roliga med det hela när hon beskrivit kinarestaurangen men vid frukosten idag hittade vi den på youtube! :)


Glad Midsommar!


Köping

I onsdags var det aktivitet down town i Köping, och en massa människor vallfärdade för att få uppleva denna händelse, nämligen att NETTO äntligen slog upp sina dörrar.
Morsan och jag var ju inte sena att haka på detta tåg, det är ju trots allt inte ofta det händer något i lilla Köping.
Vi blev dock lite förvånade när vi kom dit och insåg att det var en 30 minuter lång kö för att komma in i butiken...


Hemma igen

Dålig uppdatering här på sista tiden, jag ursäktar!
Jag har i alla fall kommit hem till fina, sköna och härliga Sverige! (fast nu de sista dagarna har det varit lite småkyligt och regningt, bättring Sverige, bättre än så här kan du..!)
Landade lördag morgon och vi åkte till Martins grav och jag lämnade ett kort och lite blommor. Den är så fin graven, men samtidigt det hemskaste jag vet.. Efter att ha träffat Carlos och Ines där så följde vi med dem hem på frukost på deras balkong! Supermysigt. De är så underbara och fina de människorna <3

Jag tog den första helgen ledigt, brukar bli sjuk annars när jag drar igång träningen direkt när jag kommit hem. Och så fick jag ju lite tid att hinna träffa Nisse också innan han drog tillbaka till USA, det var mysigt.

Kroppen har hunnit hämta sig lite från all träning i Florida och jag börjar få upp lite fart på träningen, det känns jättebra!
Och det viktigaste är att det står 1-0 till mig i den årliga tävlingen mellan mig och Amanch! :) Mohaha!

I går var mamma, pappa och jag till Stockholm och kollade på Lag EM i friidrott. Tyvärr gick det inte så bra för Sverige den dagen, vi låg sist. Såg lite grann bara på TV idag och vet inte hur mycket poäng vi tog idag men det känns som att vi kanske var lite för långt efter för att nå 9e platsen som behövdes för att stanna i den högsta serien eller vad man nu ska kalla det.. Oh well..

Nu ska jag fortsätta kika på million dollar baby!
Hörs!

Fast is Slow, Quick is Fast

Coach Payne vill att jag kommer varje dag den här veckan så igår körde vi en massa sprint grejer utomhus. Svettigt värre. Men jag är nöjd för jag fick ha honom alldeles för mig själv! Tänk om jag fich ha coach Payne som personlig tränare varje vecka, vilken lyx!!
Rubriken till det här inlägget är vad han försökte printa in i mitt huvud under passet, och jag gjorde mitt bästa för att röra fötterna så fort jag kunde. Han tyckte att jag skulle ta av mig "hästskorna" och trippa mer på tårna när jag spurtade fram och tillbaka med höga knäna och allt det där. 
Mamma och pappa vet vad jag menar, de brukar likna mig vid en elefant när jag går nerför trappan..

Idag har jag sjukt mycket träningsvärk i benen, kan knappt gå normalt, så jag måste nog strecha lite innan jag beger mig ut bland folk med Chelsea för vår ECO Yogurt trip!
När coach Payne skrev ut mitt workout sheet så frågade han när jag skulle åka hem, fredag morgon svarade jag. "No, dont go, you are the only joy I have here right now!" Sa han då :)
I gymmet idag körde jag överkropp, och för första gången tog jag 3 set med 4*130 pounds! Pers!
Och nu är jag uppe i 40 armhävningar varje gång och efter att ha pressat fram den sista så tittade han på mig där jag satt på golvet och flåsade, la huvudet lite på sne och sa give me 3*10 perfect negative ones!
Efter dessa låg jag typ utslagen på golvet så han räckte mig sin hand och hjälpte mig upp. Jag tror han kommer att sakna mig lite för jag fick höra ett "please stay" igen.

Sen hade vi ett litet snack och det visade sig att de där trevliga lagkamraterna jag har hade tydligen också varit hos coach Payne och försökt smutskastat mig. Han sa att han blev väldigt förvånad när han hörde det för det var inget karaktärsdrag han såg i mig. Jag förstår inte riktigt vad de vill få ut av att sprida rykten om mig, förstår dom inte att de kommer bara se fåniga ut när säsongen drar igång och jag simmar skiten ur dem på varje tävling. Men visst de får väl fortsätta, jag åker om två dagar så då behöver jag inte höra skiten längre. Funderar på att skicka en bild på mig till dem så att de kan printa ut affisher och sätta upp i breezeway för att underlätta deras propaganda. Töntar!

you can suck it!

Det kändes ganska bra på träningen i morse. Vet inte om det beror på faktumet att vi körde explosivt i gymmet igår istället för tunga vikter eller att jag börjar vänja mig lite vid all crosstraining, who knows..
Anyways, två av tjejerna som också är kvar och tränar har pratat bakom ryggen på mig och sagt till folk att jag inte ens försöker på träningarna bara för att det har gått så långsamt. De har självklart inte haft mage att prata med mig så de har ingen aning om hur mitt träningsupplägg ser ut. 
Tydligen hade de även kommenterat elakt om mig när jag fick ett annat pass eftersom jag var den enda som skulle tävla förra helgen, men då fick coach Niki nog och skällde ut dem. 
Asså jag blir så trött och ledsen av sånt här, och seriöst, jag är för gamal för sånt här trams drama! Grow up!

I alla fall så TOTAL krossade jag dem på träningen i morse och de klagade över hur trötta i kroppen de var.
Jag slösade inte ens en blick åt dem men tänkte för mig själv

KARMA IS A BITCH, BITCH!

Ååå, det ska bli så skönt att komma hem!

Amöban

Sista veckan, så coach Payne tänkte att det var dax att få lite explosivitet i mig. 
Efter en ordentlig uppvärmning så körde vi lite step overs/unders med häckarna för att sen öka intesiviteten till det mer explosiva. Coach Payne ville hela tiden öka intesiviteten, han tyckte att jag var för soft, han ville att jag skulle visa mer power. Det visade sig dock att min arm-ben koordination över häcken verkligen inte var på topp.
Coach Payne liknade mig vid en fisk i vattnet men en amöba på land, alltså inte ett så bra betyg.

Så vi tog lite avstånd från häcken för att inte skada mig. Jag skyllde på att syrran fått alla röra-sig-på-land-generna. Han fick sig ett gott skratt när jag berättade att hon är riktigt duktig på häck.

Nu skulle jag lära mig hand-arm-koordination genom att sprinta på stället. Det låter lite retarded och jag kände mig ganska retarded där jag sprintade så svetten sprutade genom att springa med höga knän och snabba armrörelser. Körde några set med 10s sprint och 30s vila.
Sen tog han fram hopprepet och jag skulle hoppa små snabba hopp i 30s vila 30s. Klarade dock inte ett enda set av 30s hopp utan att trassla in mig i hopprepet, illa.
Efter ett antal sånna set så tog han fram sånna där minihäckar (som jag använde när jag tränade med dig i Karlstad Andrea) och vi körde explosiva hopp över dem.
Sen tyckte han att det räckte för idag men jag skulle tillbaka imogon och köra mer. Det var ett annorlunda och kul pass, även fast jag sög :)
Efter passet fick jag ett sms från coach Payne, han skrev att jag jobbat bra idag och att han var imponerad.
Så det kändes ju kul!

isbad


Har besökt isbadet ett par gånger under den här träningsperioden. Det är så kallt att det gör ont ända in i skelettet i början, men sen domnar man bort så då "känns" det bra. Efteråt känns det i alla fall bra, träningsvärken lättar lite. Jag brukar sitta 10-20min i strax under 10 grader. Är det bara benen man behöver fräsha upp så är det inga problem. Det är lite jobbigare när ryggen och armarna är trötta för då måste man sitta med bara huvudet ovan ytan, brrr.

RSS 2.0