Jakten fortsätter

Tyvärr tackade vår potentiella flatmate nej, hon trivdes inte i området.
Så jakten fortätter. Vi har inte gett upp än!
En av Astrids kompisar funderar på att flytta och skulle ha kollat på huset nu ikväll, men på nåt vänster lyckades mäklaren och hon gå om varandra så hon har en ny visning imorgon. Hoppas på ett snabbt beslut av henne efer det.
Håll tummarna!

Blind date

Det var lite spännande att träffa den där tjejen. Vi bestämde möte vid Westfield mall och efter att ha meddelat varandra vad vi hade på oss för kläder så lyckades vi lokalisera varandra. Hon var ganska kort och söt och verkar jättetrevlig. Hon gillar att simma också så vi har ju redan nåt gemensamt.
Vi käkade lunch på ett italienskt cafe och pratade lite om huset och oss själva och om henne och hennes familj och intressen innan vi prommenerade till huset.
Efter visningen verkade hon ganska positivt inställd och skulle höra av sig imorgon.
Hoppas hoppas att hon vill flytta in!
Åh vad glad jag skulle bli då!
 
Efter vår lilla "blind date" så gick jag och Astrid till ett cafe på Holland Park ave och pluggade lite. Träffade Vince en snabbis också vilket var trevligt!
Nu väntar jag på att melodifestivalen ska börja:)

House hunting

Lägenheten vi kollade på var skitäcklig! Vid första synen av mögel så sa vi tack och hej och gick hem.
Jag tror att det är hela det här området som är konstant fuktigt lixom, det ligger ju precis vid floden så det har säkert en del i det hela.
I alla fall så diskuterade vi det hela när vi kom hem och kom fram till att vi längre inte letar efter samma sak, våra prios har skiftat och det slutade med att jag och Astrid ska satsa på huset och fransyskan ska flytta nån annanstans som har närmre till förbindelser.
Men det blir nog bra.
 
I alla fall så ringde vi mäklaren som visade oss huset och det fanns kvar på marknaden. Halleluja!
Dock behöver vi en ny tredje person som kan skriva på hyreskontraktet. Damn it!
Desperata som vi är så letade vi runt på några sidor på nätet och skickade iväg några mail till sånna som verkade trevliga och fick tag på en tjej som var intresserad.
Så vi ska träffa henne för luch imorgon och sen ska vi gå på visning i huset med henne och förhoppningsvis gillar hon det så att vi kan lägga vårat bud! 
Håller tummarna för att hon inte är nåt psycho! Det skulle vara jättejobbigt.
Och håller tummarna för att hon gillar stället och oss (men Astrid och jag är ju supertrevliga så det blir nog inga problem).
Åh hoppas hoppas, håll tummarna för att allt går bra imorgon!!

Träsmak

Måste bara ta en paus, har suttit här på Starbucks i en massa timmar nu.. Känns som när vi flyttade in och inte hade internet i lägenheten. Rumpan ömmar från trästolen men jag är för lat för att förflytta mig till de nu lediga fotöljerna. Claire kommer om 45 minuter och då ska vi gå och kolla på en lägenhet här i närheten, så 45 minuter till står jag ut.
En lägenhet..snyft, inte det fina huset i Shepards Bush ;(
 
Annars är det ganska mysigt att sitta här, mysig musik och det luktar gott. Kanske ska sitta här på min pluggdate jag ska ha med Sofia nästa vecka, kul att ha en till Köpingsbo här i krokarna:)
 
 
Återgå till arbetet om akademisk motivation kanske... Känner att för min del är den ganska låg just nu. 

Det syns på lacken

Kom precis hem från gymmet och hittade två polacker på toan.
De ska laga våran dusch. 
Vi har sagt till vår agent som sköter det här stället att vi ska flytta ut så nu ska hon fixa allt som vi har klagat på för att få oss att stanna, men det är lixom too little too late. Vi vill inte bo kvar i det här mögelhuset längre. Och det har lixom inte hänt nånting fast vi har sagt från typ första veckan här att duschen läcker och att det är så mycket mögel i Astrids rum att hon har blivit sjuk.
Vi var och kollade på ett hus i helgen och både jag och Astrid älskade det. Det var jättefräscht och nyrenoverat och ljust och fint, och till och med billigare än den här skit hålan!
Tyvärr tycker fransyskan att det är för dåliga föbindelser... Skulle ta henne max 15min längre att ta sig till skolan men hon vägrar kompromissa. Bra förbindelser är hennes prio ett och fräscht och mögelfritt vår prio ett.
Hur ska det här gå?
 
Anyways, yogan ja. Jag gillade det inte. Fan. Hur ska jag nu bli smidigare? 
Nej nu ska jag nog laga lite lunch och sen gå till starbucks eller nåt sånt och försöka plugga lite. Här får man ju ingen ro med allt Polen snack och borrmaskiner överallt..
Hoppas att "oops" inte betyder samma sak på polska? För det har jag hört några gånger nu. 
 
Laters

Tillbaka i London

När jag landade på Stansted flygplats i onsdags kväll så snöade det. Och jag kände mig väl inte som "a fat kid in the candy store" direkt, jag kände bara att näääe nu räcker det med snö, vår tack! Men när jag vaknade nästa dag var det soligt och 8-9 grader varmt när jag cyklade mot tunnelbanan, så då slutade jag att sura.

Idag har det också varit fint väder så jag lunkade längs med Themsen en sväng när jag kom hem från skolan.
Tänkte försöka hålla liv i hurtbullen så nu har jag bestämt att klockan ska ringa innan nio imorgon (mycket ovanligt för en helg i mitt nya liv) och jag ska gå på ett pass på gymmet har jag tänkt. Och hör och häpna nu! Stelpinnen Jonna ska ge sig på yoga. Har jag tänkt i alla fall. Tänkte försöka bli lite smidigare och sluta vara på Sheldon Cooper nivå typ.
Hoppas man inte behöver ha med sig egen yogamatta bara för då skiter det sig redan i receptionen..
Sen måste jag ju dra några sprintar i bassängen också, checka formen lixom.

Skolan har ju också dragit igång och vi har inte Evil-Bob i någon kurs så det känns bra.
Nej nu ska jag sova men bjuder på en bild från löprundan först!
Vår och gröna träd längtar jag efter, det är lite för mycket brunt och grått för min smak just nu..

God natt!


Sista dagen hemma

Ikväll flyger jag från Västerås till Stansted och imorgon börjar sista terminen. De som började förra året i februari säger att den här terminen är lite lättare och lite roligare så hoppas på det.

Jag har inte gjort så mycket som jag tänkte på min dissertation under den här ledigheten men jag har fått undan en hel del i alla fall, så inte helt fy skam.

Annars har jag varit en liten hurtbulle som har gymmat och sprungit nästan varje dag. Nu måste jag bara få in några simpass för det lutar mot att det blir masters SM i mars! Om det går ihop med skolan..

Och igår, efter fyra års frånvaro, kom äntligen semlan tillbaka till mitt liv, galet smaskigt! Mamma och jag delade på en vanlig och på en wienersemla.. Mmmmm!



Slemmigt men mättande

Här om dagen skulle jag göra en sallad. Öppnade blandsalladpåsen och vad ligger inte där och myser om inte en liten snigel. Mysigt. Tack för den Willys!


time to go to the gym


svar

Hej du Anonym.
Jag är i Sverige för tillfället så kan tyvärr inte träffas i London, vem du nu är?
 

RSS 2.0