Nästan sommarlov!

Bara ett test kvar!
Måndag morgon har jag mitt psykologitest, sen är jag klaaaar!
Just nu känns det som att året har gått jättefort, bara flugit förbi som en tom dunkin dounats påse på motorvägen.. Till skillnad från i vintras, jag minns att efter att familjen hade åkt hem så kändes det som att det aldrig skulle ta slut och jag längtade hem jättemycket. Men nu känns det bara roligt, och det kommer känns bra att åka tillbaka hit i augusti.

Matteprovet i fredags var sjukt svårt, det var cumulative, alltså på allt vi har gått igenom under terminen.. Jag ville nästan gråta. Så jag hoppas att jag lyckades skrapa ihop tillräckligt många poäng för att klara kursen. Efter testet träffade jag Alex, en av football killarna som är i min tutorgrupp utanför salen, och han berättade om hur de hade fuskat, skickat små lappar till varandra och sms:at varandra osv. Fattar inte hur de vågar, blir de påkomna kan de råka riktigt illa ut.. Men det är väl deras problem.

Nu har Liz packat ihop alla sina saker och klämt in det i bilen, det är nästan tomt på vårat rum nu, känns jättekonstigt. Och hon åker redan på måndag morgon! Så jag måste bo här utan henne ända till på torsdag, inte kul! Kommer sakna att bo med henne och Jenn! Men de har sagt att jag får bo i deras hus hur mycket jag vill nästa termin:)
Jag gick förbi lägenheten jag ska bo i nästa termin också, ser bra ut! Ska bli så skönt att ha ett eget rum och kök!

I torsdags blev det återbesök till Ibiza för att ta en sväng på dansgolvet, mycket trevligt! Och vi var en större grupp som åkte den här gången så det var jättekul! Plus att jag och Liz blev insläppta på VIP avdelningen hela tiden, så så fort det kom för många creepy guys så smet vi dit, och killarna blev alltid hejdade av vakten haha!
VIP!

Idag hade vi beachpractice istället för vanlig träning, fast när vi kom till stranden så var det alldeles för stora vågor, det var bara tillåtet för surfare att vara i vattnet, så vi fick springa istället. Hatar att springa i sand, hade hellre kämpat i vågorna.
Kommer sakna stranden när jag är hemma i Köping! Men som tur är kommer man ju tillbaka:)
Florida 8 månader/år är inte så illa. I love it!

Efter träningen åkte vi till Tom Sawyer och Nikkis mamma bjöd på frukost! Ganska gott men jag saknar svensk frukost, så mycket godare och nyttigare!
Mamma jag vill ha det där hembakade mörka brödet du gör i långpanna när jag kommer hem!
Jag ska skicka min mat-önskelista till dig efter att jag har skrivit klart det här inlägget.

Och vi såg 17 again igår på bio, ni vet han från High School Musical, vad han nu heter.. Kul film, snygg skådis!
Och ikväll blir det Obsessed, med Beyonce! Verkar jättebra!
På tal om snygga skådisar, jag vill hinna se Fighter också innan jag åker, med han från Step Up!
Hot hot! Jag och Arielle kommer nog sitta där och dreggla lite smått haha
Sen måste jag vinna diskusionen om vem som ska få honom, jag har redan vunnit Brad Pit från henne så, Im bringing my A game! Kan ju inte vika ner sig ju! Kan nästan tänka mig att byta high school musical killen, bara jag får fighter killen! ;) 


The ultimate birthdayexperience

Tack för din kommentar Steffe! Känns skönt att veta att jag inte är en ensam gymsvettare :)
Haha förlåt Sara, men jag kommer ju hem snart så då får jag öva upp min svenska igen!

Ja jag fyllde ju år förra helgen, och Csaba sa att när jag hade tid så skulle jag få "the ultimate birthdayexperience" så vi bestämde att det var dax den här helgen. Först ville han inte berätta vad det var för det skulle vara en överraskning, men sen när jag tjatade tillräckligt mycket och vi bestämde att vi skulle åka på lördagen så berättade han vad det var. Vi skulle åka till en djuraffär där det fanns en massa valpar som man fick leka med!!! Och de var så söta!! Jag ville ta hem allihoppa!





Och så har jag ju tävlat den här helgen också. På lördagen simmade jag 200fr och 50fr, och 50an gick ganska bra faktiskt, 27,8. Bra för att vara första tävlingen sen i february och långbana och allt.

Tävling var över runt 11 så vi hann med att kika på football lagets spring game också, det är lite roligare att kolla på fotboll nu när man har lärt känna några footballspelare, fattar fortfarande inte reglerna men men.
Jag, Whitney, Melissa, Emiliy, Liz och Jen på footballs matchen

Sen lördag kväll åkte vi in till West Palm Beach och gick på en klubb. Jag vet inte vilket som var roligast, bilresan dit eller resten av kvällen! Bilresan bestod av en massa "skönsång" av Jen, Milda och mig som skrålade till Abba SOS m.m. Csaba och Anthony var väl inte helt nöjda med musikvalet, men majority rules så är det bara! haha!
Väl inne på klubben träffade vi Andres och Ricardo. Sen blev det en väldig massa dans då klubben hade ett rnb golv och ett salsa golv!
Kom hem runt 4 och sen var det dax att kliva upp igen kl 7 för att åka och tävla, något mindre kul men men, det var det värt!

Så helgen har varit fullspäckad! Och kul har det varit!
Nu återstår bara finals week som börjar på onsdag tror jag.. Jag har bara tre finals så det är rätt lugnt, plus att jag fick 86% på mitt förra matteprov! yeees, så jag behöver nog inte läsa om den nästa termin:)
Har min sista finals på måndag nästa vecka, och sen torsdag nästa vecka drar jag heeeem!!

Oops guy, the meet's this weekend...

I tisdags hade vi "bankett" på Chilis. Eller snarare middag i FAU's logi, men alltid uppskattat med gratis käk. Det var trevligt och gott krubb:)
Efter middag var det prisutdelningsdax, alla simmarna hade lagt sina röster för några veckor sen och de som fick pris fick en fin plakett.
Jag blev utsedd till årets MVP (most valuable person) i tjejlaget, jag blev verkligen jätteglad och kände mig verkligen uppskattad! Det är kul att man kan hjälpa laget så pass mycket!

Utöver det så delades pris ut till Hardest Worker och Most Improved på både tjej- och killsidan.
Efter coachernas prisutdelning hade våra seniors sin egen lilla "papper tallriks" prisutdelning. De delade ut papperstallrikar som de dekorerat och alla fick ett eget speciellt pris, Emilie fick tex "most likely to win the race to the altar", Liz fick "best friend award" och Ewa "best dressed", på min tallrik stod det "future FAU Hall of Famer" haha, känner mig nästan lite pressad nu att lyckas riktigt bra under mina år här!

Min dag har varit lite mer intressant än vanligt, med betoning på lite. Styrka i morse, svettades som en griiiis, gör jag iofs alltid under vår styrketräning, ingen annan tycks svettas lika mkt som mig vilket är ganska irriterande, förhoppningsvis är det  för att de inte kämpar lika mycket som jag och inte för att jag är en svettmaskin..
Sen pallrade jag mig tillbaka till dormet för att ta en välbehövlig dusch, för att sen glida in på mattelektionen, fattar nästan aldrig vad Ms Moosai snackar om men som tur var har jag ju Joe the Tutor till min hjälp.
Efter matten lämnad jag in min näst sista uppsats. Kändes ok, hade inte tid att jobba lika mycket med den som de andra två men hoppas på det bästa.
Sen trippade jag vidare till Oxley och spenderade tiden mellan kl 1-3:30 med min tutor grupp i matte och Joe lärde mig en massa saker så förhoppningsvis så gick provet som jag hade kl 4 någorlunda bra, håll tummarna!!
Eftersom jag missade träningen pga min tutor tid/prov tid så tyckte Oliver att jag skulle simma med masters på kvällen, så jag pyste dit och chillade lite med Julie som badvaktar där, och sen gled jag bara lite, typ bara lite mer än 1000m. Ska ju helt plötsligt tävla DEN HÄR helgen, typiskt våra coacher att ta fel helg.... men men.
Har inte bestämt riktigt vad jag ska simma än, om det bara blir 50fr och 100fj kanske, eller om jag ska köra 100fr också kanske.. Får se vad som känns bra imorgon.
Det är tydligen bara en liten klubbtävling med ett heat av varje.

I kväll var det Sigmas (en faternity) come out show i amfiteatern utanför Arts & Letters byggnaden, de visar upp vilka som har "överlevt" the pledging, det var 8 st som hade klarat av det. Tydligen så är det en massa grejer de ska klara av, jag vet inte vad för allt är väldigt hemligt. Det var ganska roligt att kolla på, ungefär som en dans show, riktigt häftigt faktiskt!
Sen kom alla de nya medlemmarna ut, klädda i samma kläder och med rånarluvor, keps och scarfs för att dölja deras identitet. De dansade lite coolt sådär och gjorde narr av de andra fraternity grupperna och i slutet av showen avslöjades deras identiteter som har hållts superhemligt fram till nu, så alla blev helt galna när de kände någon av de 8 utvalda. Riktig feststämning med DJ och hela köret! Och eftersom vi är i Florida sker det såklart under bar himmel :)

Nej nu är det sovdax, och sen tävling imöra!

walk it out, walk it out..

Justin Kredible


Ok jag letade upp ett klipp åt er :)

Trevlig vecka med Jonas

Tänk en sån trevlig vecka jag har haft!
Jonas kom förra söndagen och har bott hos mig i en vecka, sjukt kul!
Självklart så lyckades vi ju pricka in en liten kallfront dan efter hans ankomst, så han fick inte riktigt känna på det riktiga floridavädret, men men.
Jag drog med honom till några lektioner och till träningen, där det inte hände så mkt överdrivet roligt tyvärr. Men i torsdags tror jag att det var, så gästade Justin Kredible FAU (haha genomtänkt namn det där), han är en komiker/magiker och det bjöds på en skrattfylld show med en massa "wow" nummer! Riktigt bra! Har inte kollat om han finns på youtube än men det borde han göra, han har gästat Rachel Ray några gånger så det borde finnas lite klipp. Häftigt var det och jag satt dubbelvikt av skratt flera gånger!


Sen i fredags efter träningen packade vi in oss i Nikkis bil och begav oss norrut. Det var Nikki, Bob, Mikolaj, Jonas och jag. Väl framme hemma hos Nikki anslöt Cara och Barbie sig till vår lilla skara. Fredagen bjöd på utgång till ett litet uteställe som låg i hamnen. Ganska mysigt ställe med Tikibar och strandtema med sand överallt! Jag var dock inte så partysugen eftersom jag såg mer fram emot Lördagen då vi skulle åka till Typhoon Lagoon i Orlando.
Tidigt lördag morgon packade vi in oss i bilen igen och åkte till vattenparken. Det var roligt fast jag trodde att den skulle vara större. Men vi testade nog på allt och det var bara mellan 5-10minuter kö till allt, vilket var bra!

Just ja vi simmade ju med hajar också! De hade en pool med havsvatten och några hajar och sånna där platta ni vet, stingrays, kommer inte ihåg vad  de heter på svenska...illa.

När vi var trötta tog vi en snabbis till downtown Disney, hade gärna stannat där längre än de 7minutrarna vi var där för det är så mysigt, men har man typiska amerikanska vänner som inte bryr sig så jättemycket om att man bor typ 16 timmar med flyg från Downtown Disney och inte har varit där så många gånger till skillnad från dem så får man väl nöja sig med det lilla..
Saknade alla svenska härliga vänner lite extra mycket i helgen! Tur att jag hade Jonas!

Så vi åkte i alla fall tillbaka och Chris och Becky, Nikkis mammas kompisar var där och hade dragit igång grillen, dröjde ju i vilket fall som helst typ 3 timmar tills maten var klar så vi spelade lite apples to apples och var hungriga.
Tillslut var maten klar och det var jättegott!
Sen fick jag tårta och sång så det var trevligt!

Även denna kväll skulle vi tillbaka till den där tikibaren. Jag var inte så jättetaggad den här gången heller eftersom vi sovit lite och lekt mycket i vattenparken, men kände väl att jag var tvungen att gå eftersom det var min 21års natt.
På fredagen fick jag låna ett fake id av Barbie, men de sa att det nog inte skulle vara några problem med mitt riktiga eftersom jag fyllde dagen efter så vi testade med det.
Nähä, fick stå utanför och vänta en timme eftersom vi var där kl 11.. Lite drygt.. Men men, gick in och köpte mig en födelsedags Cosmopolitan och chillade lite. Ingen dans på bordet som Nikki fick med mig på i fredags!

Nu är det bara 1 och en halv vanlig vecka kvar sen börjar finals...!
Ska tävla om två helger också... i LÅNGBANA, ojoj hur ska det gå, nu blir det ju så "verkligt" helt plötsligt, inga korta yards som man har kommit att känna sig så bekväm i.

Ses hemma snart! Snart bara två veckor kvar!

Puss och kram ses på stan!


Torsdag var en historisk dag

Hej va! (Som Uffe brukade säga)

Ni anar inte vad som har hänt!
I torsdags så fick jag leda kick serien på min bana, OCH jag kom inte efter! Jag slog flera snabba simmare! Jag var nästan lite chockad, och supernöjd :)
Så torsdag går till historien som dagen då jag slutade vara en kass bensimmare!
(okej jag kanske fortfarande är kass på frisimskick men fjäril klarar jag galant nu)

Idag är det 33 grader så nu ska jag dra till stranden!
Mohaha jag vet att du är liiiite avis va!

RSS 2.0