almost done!!!

Anna: Mitt major är psykologi och jag ska antagligen välja sociologi som minor för jag har redan läst så många sociologi kurser. Det är väldigt intressant vilket gör det lättare att plugga. Jag föredrar det istället för att sitta och traggla en massa tråkiga business kurser och jag är intresserad av att jobba som idrottspsykolog i framtiden.

Nu har jag ett litet break från prov, nästa prov är på tisdag - statistics, och sen har jag mitt sista prov i criminal psychology på onsdag och sen på TORSDAG åker jag hem, så jag landar i SverigeFREDAG!
Shit va fort det har gått, redan två år avklarade, bara två kvar nu. Fast det är nästan så att jag önskar att det var fler år..

Jag satt uppe till två igår natt och skrev klart frågorna till sociology of sport provet. Satt i biblioteket med Tyler en stor del av kvällen. Biblioteket är alltid fullt av studenter under finals week, och det är ganska kul att observera olika människor där. Vissa är smått hysteriska och bläddrar febrilt i sina anteckningar. Andra har redan gett upp av utmattning och ligger lealösa med huvudet i boken.. Självklart finns det också personer som tar det chill och har läget under kontroll :)
Inför provet får vi 6 frågor en vecka innan som vi ska svara på i uppsats form. På provet väljer Dr Evans ut två av frågorna som vi ska svara på, men vi får skriva klart svaren innan testet och bara skriva av det på testdagen så det är ganska skönt.

Nu ska jag sova lite innan träningen och efter träningen har jag terminens sista möte med idrottspsykologen Mitch, men vi ska fortsätta jobba över sommaren via email.
Sen blire bio ikväll med världens bästa rummisar! The back up plan!

pluggis

Finals week närmar sig med stormsteg, har till och med redan haft två finals.
Så det har blivit väldans mycket plugg de senaste dagarna. Sitter och ugglar till en bit efter midnatt (som för tillfället) för att få allt klart i tid.. Tvättade precis ansiktet och upptäckte att ögonen är helt rödsprängda, kanske därför skärmen är så suddig just nu??
Nej nu blir det sängen, upp igen imorn och plugga innan dagens lektion, försöka hinna skypa hem efter lektionen, träna, plugga lite mer, gymma antagligen själv med coach Sky eftersom amerikanarna tar ledigt från så många träningar de kan när tillfälle ges, och sen plugga ännu mer... Hmm undrar när jag ska hinna äta?

Expedition Everest

Video från expedition Everest på Disney World!
Liz har ju det roligaste ansiktsuttrycket!

Underhållning :)

Våra baseball killar är bra roliga!
Det började regna under deras senaste match så de kunde inte spela, men självklart bjöd de på underhållning!
http://fauowlaccess.com/video/107/fau-and-wku-present-rain-delay-theatre.aspx

No phone, no keys...

Jag har förlorat all kontakt med verkligheten! Känns det som i alla fall.. Jag har lyckats tappa bort min mobil, mina nycklar och mitt skol ID.... Great job!
Så jag har haft några kaotiska dagar då jag knappt har kunnat ta mig in i lägenhetskomplexet, lägenheten eller kunnat kontakta någon... Jag fattar inte hur jag kunde tappa dem..! Dumma cykel, allt är dens fel! Hade den inte fått punka så hade det aldrig hänt!
Usch jag mår så dåligt när sånt här händer..
Och tänk då dom som tappar bort sina små barn.... ojojoj..
Så egentligen är det inte så farligt, det är ju bara materiella ting.. Fast jag älskade min telefon.. Och det blir dyrt att byta lås..

Men över till nåt roligare. I går hjälpte jag till att bygga hus! Eller själva huset var redan byggt så jag fick måla garaget och lägga skyddspapper på golvet i hela huset. Det var ganska roligt faktiskt, framför allt att tejpa fast pappret på golvet, det kändes som man slog in ett jättestort paket :)
Habitat for Humanity heter organisationen som anordnade det här och de bygger hus åt folk som tjänar mindre än vad som anses vara låginkomst. De här människorna måste ha ett fläckfritt criminal record, och måste ha bra credit score och kan inte ha ägt ett hus innan och de måste också hjälpa till minst 500 timmar och bygga huset. Organisationen är mestadels volontärer, som vi var. Så det var ganska kul att göra, kändes bra att hjälpa nån som har det sämre ställt och husen är väldigt fina! Det är inte några trailerparks vi pratar om här utan vanliga fina bra hus i bra områden.

Ikväll ska jag ha min födelsedags middag på cheescake factory! Jag vet att du är avis nu ;) hehe!
Ska bli så mumsigt!!!
Och sen ska vi antagligen gå ut och fira lite nånstans! Hoppas det blir kul! 
Och Doug kommer också! Har inte sett honom på jättelänge känns det som, han sticker till California så ofta han kan för att vara med sin pojkvän. Det värsta är att han flyttar dit också i maj :( Och lämnar mig helt ensam här! Hur ska jag klara mig utan honom!?
Men jag har träffat hans kille och han är väldigt trevlig så det kändes väl en aning bättre efter det. Fast helst vill jag ju att han ska vara kvar här med mig..

Har fått påskbilderna nu!!

Tårtan vi gjorde

Mums!

Sen målade vi ägg

Laura gör konstverk :)

Koncentrationsnivån var hög!

Tada!! Det snyggaste ägget!

Fina ägg

Ägg face!

Här är min fina födelsedagstårta!!

Liz is excited!

Cody och jag!

Disney och FÖDELSEDAG!!

Dagens sång :)

Så helgen spenderades i Orlando. Vi bodde hemma hos Tisha, som hade ett väldigt fint hus bara några minuter ifrån där Tiger Woods bor. Funderade på att kasta ägg på hans hus men det är ju bara honom vi inte gillar, och så skulle säkert Elin få städa upp det så avbröt det uppdraget i ett tidigt stadium.
Lördagen var full med en massa skoj på Disney World och jag skrek så mkt i alla bergochdalbanor att jag nästan tappade rösten.. Vi hade riktigt kul och perfekt väder!
Liz var paparazzi DELUX och fotade ALLT, sen på kvällen när vi stod i kö till helgens sista åktur så skulle hon radera en bild, men lyckades radera alla... Så ironiskt!
Tishas föräldrar öppnar en restaurang imorgon så vi var där på smygpremiär och käkade där hela helgen. Kanongod mat och super söta och trevliga föräldrar som skämde bort oss riktigt ordentligt, det gillar vi :)
Fick vara med i köket och hjälpa till att göra friterad glass! Smaskens!
Tishas pappa påminner väldigt mycket om dig Carlos (om du läser det här) och jag saknade hela familjen Escobar lite extra mycket när jag pratade med honom. Hoppas att ni har det bra och att vi kan ses i sommar!

Vi var tillbaka i Boca på söndag kväll och då kom Leo hit och hälsade på! Tyvärr mådde han lite dåligt så det blev lite ändrade planer, men han kunde i alla fall vara med på en träning och träffa min coacher och vi tog en tur runt campus och han fick vara med på våran styrketräning också, så nu vet han precis hur min vardag ser ut :)

Efter träningen bjöd Rhi hela teamet på tårta som hon hade gjort åt mig och Cody som också fyller år idag. Tårtan var en bassäng!! Och den här hade till och med ryggsims linor, tror nog att NSG tårtan ligger lite efter här faktiskt:) Bilder kommer sen när Rhi har skickat dem till mig..
Här kommer lite Disney bilder:

På Tishas föräldrars restaurang Cancun Grill

Mexikaner!

Liz och jag

Hela gänget

Tisha!!

Tbaby och jag som dykare

Sorry Mallan det här var det enda vi såg av Musse, det var inga Disney figurer på gatorna..

Haha Liz ansiktsuttryck är bara för härliga
Tisha jag och Jenn
Stämmer det här så bra in på mig...? Tror inte att yrkena är något för mig i alla fall haha



Påskhelgen

I helgen har jag varit hemma hos Rhi och bakat en påsktårta i form av en kanin!


Fin va? :)

Sen har jag och Laura besökt vår nybyggda Rec pool, super nice!! Den tillhör det nya gymmet och är sprillans ny och väldigt fräsch. FAU eleverna har det inte så illa ställt ;)

Det finns massagebubblor för ryggen i mittendelen där man kan sitta om det blir för varmt i solstolen.

Nice!

Sen målade jag Rhi och Laura ägg! Väldigt längesen jag gjorde det sist så jag kände mig som ett litet barn igen:) Bilder kommer lite senare när Rhi har skickat dem till mig!
Middagen med Rhi och hennes mamma var jättegod och proppmätt rullade vi iväg till bion och såg The Last Song, väldigt bra film!


FAU Swimming & Diving

Adam i mitt lag har filmat en massa under vår säsong och knåpat ihop den här videon för den som är intresserad :)

Träning med VSS!

I lördags åkte jag och Arielle till Plantation Aquatic Center för att träna ett pass med VSS.
Väldigt kul att se dem igen och de verkade gilla Florida så det är ju bra!
Arielle tyckte att det var jättekul att träffa min simgrupp och få uppleva en "svensk" träning:)

Jonas var också där! superkul att träffa honom igen! Hoppas på att det blir oftare från och med nästa termin;)

Arielle, jag och Jonas 

Efter passet bjöds det på lunch på hotellrummet, mkt smaskigt! Och sen var vi kvar där ett litet tag tills de skulle iväg och träna igen. Då åkte vi tillbaka till Boca och kollade på vår Baseball match, som vi tyvärr förlorade..

Nu måste jag plugga lite statistics, världens mest ointressanta och onödigaste ämne..



RSS 2.0