Hittat en lägenhet!

Asså vad hände med vårvädret? De senaste dagarna har det varit kallt igen, till och med snöat lite grann. Men idag skiner solen igen och det är ett par plusgrader i alla fall. Så hoppas att det går åt rätt håll nu!

Det sket sig igen med vår husjakt. Än en gång så förlorade vi vår tredje person, hon blev erbjuden ett billigt rum hos sina irländska vänner. Så nu har vi gett upp hus drömmen och nöjt oss med en lägenhet för två.
Nu har vi bara ett soffproblem, för de som bor där nu skaffade en egen soffa som de kommer ta med sig när de flyttar, och tydligen fanns det en annan där som tillhörde huset men den verkar vara borta. Först erbjöd sig landlorden att skaffa en ny soffa till oss men sen tog han tillbaka det och sa att vi får skaffa en själva. Bitch.
Hoppas att vi kan lösa det här, ska ta tag i det ikväll när Astrid kommer hem. Det står ju ändå att lägenheten ska vara furnished, vilket i alla fall jag tolkar som att det borde finnas en soffa i vardagsrummet!

På fredag flyger jag hem! Ska ju simma masters SM, så håll tummarna för mig i helgen. Har ju inte tränat på ett år så vem vet hur det kommer att gå:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0