Nu är det inte bra

Nej jag blev sjuk i alla fall... fml...
Det började igår påväg till historialektionen, tre trappor upp i Arts & Letters byggnaden och jag var tvungen att stanna halvvägs och pusta ut, började kallsvettas lite.
Tog mig upp för trapporna (asså jag är typ trappmästare, bor ju på 8e våningen! och använder bara hissen ibland så 3 trappor borde inte vara ett problem) och fick tillbaka mitt prov, 93% och 5/5 på uppsatsen. Så nånting bra med den där dagen i alla fall..
Tog mig till the Ox och pluggade 1,5h med min tutor (hehe snodde 30min extra för både han o jag var där tidigt och jag tror inte att han vågar säga till när det har gått en timme så vi körde på fram till träningen började)
Gick till träningen och mådde skit. Hoppade i men halvvägs genom insimmet så fick det räcka, så jag sa att coach Niki att I feel like shit så hon sa att jag skulle ta mig igenom träningen bara. Så när huvudserien drog igång drog jag mig till utkanten av bassängen där den långsamare intervallen håller till. La mig sist på banan och gled runt, runt bara.
Drog till Whole Foods och köpte ingefära så nu pimplar jag te för fulla muggar! (fulla muggar haha...)

Imorse mådde jag inte bättre, men termometern sa i alla fall att jag inte hade feber. Cyklade till gymmet och pratade med coach Steve som sa att jag skulle försöka göra uppvärmningen.. Orkade typ inget. Sen slängde coach Payne ut alla som var sjuka (vis man) och vi fick gå runt football planen i 1h. Runt runt.
Sen förpassades vi sjuklingar till lilla poolen och där tog jag det så lugnt jag bara kunde, vill inte utsätta kroppen för någon stress alls när jag mår så här. Så det blev knappt 1000m och sen gick jag upp.

Nadia och jag tog hand om polskan som också är sjuk och åkte till IHOP för frukost :) Yum!!
Sen införskaffade vi lite imunförsvars boosters åt henne. Japp, de va de. 
Ska ta det väldigt lugnt i helgen och hoppas jag är frisk på måndag.
Det tråkiga är att jag skulle ha åkt till Miami idag och hälsat på Fia, gått på deras football game och haft det allmänt trevligt men det får bli en annan helg.

Peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0