Kristens bday!

Asså jag blir så trött på medeltiden. King Henry I, King Henry II, Louie VII, och en massa andra Henry's och fler Louie. Dålig fantasi eller? Och måste dem hålla på att hoppa mellan namnen. Jag blir helt trött i huvet..

För några dagar sen kom Oliver fram till mig och frågade lite halvt oroligt vad som finns i Boston. Jag berättade våra planer och han såg lite lättad ut. Kanske trodde han att jag skulle transfer till nåt annat simlag :)

I lördags var det superfint väder så jag var tvungen att åka till stranden. Min bikini har varit lite bitter på mig, hon tycker att jag har försummat henne eftersom jag inte har varit på stranden på flera månader typ. Och så var det Kristens födelsedag också så då måste man ju roa sig lite. 21 år fyllde hon, äntligen laglig i USA! Fast hon fyllde egentligen inte fören på söndagen, så vi var tvugna att vänta till midnatt. Vi fördrev tiden på Boomers, ett ställe där det finns en massa saker man kan roa sig med. Typ Laser dome, karuseller, gocart och en massa spel. Sen när det blev söndag drog vi till Hard Rock Cafe casinot, drack lite drinkar och käkade god mat. Kristen provade också på spelarlyckan men det blev ingen storvinst tyvärr, attsingen!

Stranden med dem här nötterna :)
Sen Boomers där vi åkte Gocart

Spelade laser dome

Åkte litet fritt fall

Bergochdalbana!
Klädombyte i bilen innan Hard Rock Cafe
Jag & Bday girl!

Kom hem runt 5 på morgonen och fick mig några timmars sömn innan det var dax att stiga upp och plugga. Men efter x antal timmar och efter att jag blandat ihop de medeltida kungarna tre gånger i rad så bestämde jag att jag behövde en drastisk förändring i mitt liv. Så jag möblerade om mitt rum! Sen gick det mycket bättre att fortsätta plugget :)

Nu ska jag tillbaka till medeltiden innan vi har nåt mandatory meeting för alla atleter, ska nog smuggla med mig plugget till mötet också.. Måste man lära sig så måste man! Man kan ju inte få skäll för att man pluggar när man är i skolan juh!

Har förresten ansökt om stipendium för två online kurser i sommar, så vi får se om det blir plugg då också. Det skulle vara bra för jag behöver credits. Man vill ju te examen i tid!
Cya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0