trött dag

Idag har jag varit sömnig typ hela dagen, aningen jobbigt. Gick och la mig runt 10 igår, vaknade av att någon gick på toa (det gäller att inte stå för nära toan när man spolar för då är det risk att man sugs med, så kraftigt är suget), trodde att det var Eszter som gick på toa och att det var dax att vakna inför morgonträningen, men kollade klockan och hon var bara 11:45pm.. Shit pomfritt har ju as många timmar kvar att sova! Skönt!

Timmarna bara flög förbi och sen var det dax för morgonträning på riktigt. Svängde benen över sängkanten och var tvungen att bita mig i läppen för att inte skrika av smärta, TRÄNINGSVERK! Skratta inte nu men jag perasde faktiskt igår i benböj, körde 3*5 på 145 pounds, typ 65 kilo. Så äntligen tar jag mer än min egen vikt! Hehe fast är ju fortfarande lååååångt ifrån syrran som är nånstans där över 100kg... men men!

I alla fall så staplade jag mig ner för trappan och fixade en peanutbutter & jelly macka, kände mig tacksam för att det var så tidigt och inga människor var vakna och kunde se mig stappla fram till cykeln för jag gick som om jag hade gjort nr 2 i byxorna, jobbig träningsverk!

Försökte mjuka upp benen lite inför löprundan kl 6am, var ganska smärtsamt de första minutrarna men sen gick det bättre. Efter löprundan så var det 1h simning och här i ligger nog nyckeln till min sömnighet, alla lamporna i poolen var avstängda så bara spotlightsen ovanifrån lyste upp i mörkret. Såg typ ingenting för jag hade mörka spegelglasögon, så jag kände mig jättetrött och ville bara sova när det var så mörkt, kändes aldrig som att jag vaknade riktigt.

8am, förhoppningsvis sista biodiversity lecture, om jag klarar final provet så behöver jag aldrig mer läsa biodiversity (håll tummarna). Somnade lite under lektionen och kände mig verkligen jättesåsig efteråt. Åkte hem skypade med pappsen lite, städade mitt rum. Cognition kl 11, lyckades hålla mig vaken eftersom det är min favoritlektion, verkligen intressant! Sen en lektion till, sociological psychology. Hur mycket jag än kämpade kunde jag inte hålla mig vaken, köpte till och med en kaffe som jag typ halsade ner men somnade sittandes rakt upp, vaknade av att Laura petade mig i sida, fick lite panik för jag trodde att jag hade snarkat men hon var bara orolig att jag skulle slå huvudet i bänken. Lite pinsamt med tanke på att det är en liten klass på typ 20 elever och jag sitter i 2a raden.... illa..

Sen direkt till träningen, passet bestod av 10*(200free NEG + 100 stroke) st 2:20/1:40. Träningsverk i hela kroppen och skit trött men det gick jättebra! Snittade 2:06 på 200ingarna utan några problem, och hade 1:59 på den sista (split: 1:00-59). Jag var helt förvånad när jag simmade men sen bestämde jag mig för att sluta vara det och istället bara omfamna den härliga känslan och njuta!
Så det blev en bra dag i alla fall :)
Ikväll är det Glee och myspys med Anna och Laura och sen lite plugg på det!

Hare så bra!

Kommentarer
Postat av: ma

Lät som en lång dag, förstår att du sov bort en stund.

Kom ihåg TÄNKET!!! (försöker en lite uppgiven mamma "tjata" om)

Himla kul att du är i så´n fin form!! Och det är väl bara början!!! Puss, älskar dig

Ses snart

PS skulle hälsa fån Elin A:s ma. Elin simmar SM nu i veckan.

2010-12-01 @ 20:13:25
Postat av: Andrea

Aaa, jag skrattar ihjäl mig när du höll på o slå huvudet i bänken! hahahahah

2010-12-02 @ 23:55:31
URL: http://andreanyback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0