jul jul

Tävlade igår mot Denver, Cincinnati och Rice. Sista tävlingen för året och i slutet av del 1 av christmas training, vet inte riktigt hur jag ska beskriva det annat än att det känns! Kroppen är totalt slutkörd och man vill bara åka hem. Mina tider och placeringar kunde ha varit en aning bättre men nu är det över i alla fall.
Det bästa var ju i alla fall att få träffa Jossan och Liz!! :) Så härligt!
Och min favorit Australiensare Melissa så klart!

Vi hade ganska tur med vädret som man säger, det var inte så kallt och regnade bara lite. När jag kom hem däremot öppnad himlen sig och det bara vräkte ner! Åskade lite gjorde det också.
Så jag och Eszter passade på att städa ur kylen. Så nu är den nästan tom och luktar mycket fräschare än den gjorde innan..

När det blev mörkt kom Erik och hämtade mig och tog mig till en julbelysnings show. I en park några exits away så har dom satt upp en massa julbelysning och så får man åka runt i bilen och bara njuta av alla fina lampor och figurer. Vi fick ett par 3D glasögon som gjorde det ännu häftigare att kolla på lamporna! Fick verkligen lite julstämning av det!

Efter att Erik släppt av mig hemma så kom Rafael och hämtade upp mig för att ta med mig på juläventyr nummer två! Hans kompis från Colombia hade nån traditionell Colombisk (eller vad man nu säger) jul firande. De läste ur nån bok om Jesus och sjöng sånger och läste dikter (allt på spanska dock). Jag bidrog med att göra lite ljud med nåt slags instrument under sången haha. Men det var riktigt trevligt faktiskt och intressant att få uppleva andra traditioner. Sen bjöds det på mat som var riktigt smaskigt!
Så det var en kväll fullproppad med juligheter, det gillar jag!

Nu ska jag bara packa klart och sen om några timmar åker jag till flygplatsen:) Hoppas att jag kommer hem och inte blir fast på nån flygplats nånstans på grund av snön. Flyger Ft Lauderdale - Memphis - Amsterdam - Stockholm..

Så nästa gång vi hörs är jag förhoppningsvis HEMMA!! :)

Kram kram!

Kommentarer
Postat av: Erica

Hejsan! Råkade kommentera i ett urgammalt inlägg i misstag men jag tar väl om det här istället ;) Jag är själv en tävlingssimmande tjej från Finland som skulle vara påväg till Usa nästa år, och jag hittade din blogg av en slump och tänkte att om vi kunde snacka lite, jag skulle ha typ.. tusen frågor ! ;)

2011-01-07 @ 21:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0