Nypan

Nu är jag i Nyköping. Har tränat på bra och träffat en massa gamla goa klasskompisar, så himla kul!
Träningen har gått jättebra och det känns kul att vara tillbaka på borgen.
T1 hemma i Västerås drog ju iväg till Spanien på läger så jag tänkte att jag skulle ha mitt egna lilla läger här. Skönt att ha träning och boende på samma ställe igen, och slippa pendla!
 Det har blivit bowling och bio och en massa mys den här veckan, och ikväll blir det lite fest också, ska bli sjukt kul!
 Det har varit så skönt att vara här utan att behöva tänka på en massa plugg, så skönt med sommarlov!
Har hunnit med en runda i skogen här också, med lite större framgång än förra gången!

En hurtig runda i skogen..

Nu är jag hemma hos min syster i Karlstad. Hon fyller ju år på lördag så imorgon ska vi fira henne lite här. Ska bli trevligt! Sen på lördag far jag vidare mot Nyköping och hälsar på mitt kära gamla NSG, ska bli trevligt att träffa härliga fd SP3A:are också!

Imorse under tiden Andrea tränade tänkte jag att jag skulle ta en runda i skogen utanför Våxnäshallen, tänkte bara springa sådär en 5km eller 30-45min. Så jag sprang iväg kl9, för då hade jag ju gott om tid att vara tillbaka innan Andreas träning var över kl 10:30 så att jag skulle kunna stretcha lite och kolla när hon tränade. Andrea hade förklarat hur jag skulle springa, hålla till vänster förutom när man skymtar lekparken, då skulle jag spring rakt fram istället. Låter ju inte alltför svårt. Men, det dröjde inte länge förrän jag var vilse..  Såklart.

Jag irrade omkring där i spåret ett bra tag, sprang förbi den där jädra lekparken tre gånger efter att ha tagit tre olika vägar (tror jag iaf, lokalsinnet är väl inte det bästa). Och inte en kotte var ute i spåret så att jag kunde fråga om i vilken riktning jag skulle springa. I början var det ändå lugnt, fick inte panik eller nåt sånt, utan jag tänkte bara att så stor kan skogen ju inte vara, jag måste ju tillslut komma ut. Så jag följde de röda markeringarna men kände inte igen mig alls vid det här laget, och nu började jag bli trött också! Va tusan tog jag inte mobilen med mig så att jag kunde hålla koll på tiden, eller ringa efter hjälp om jag "mot förmodan" skulle springa vilse. Smart Jonna.

Till slut efter att ha provat lite olika spår så träffade jag på en gubbe som promenerade, så jag sa att jag var lite vilsen och frågade i vilken riktning jag skulle springa för att komma tillbaka till våxnäshallen. Så han pekade på en väg (såklart inte den jag hade tänkt ta) och sa att det var ca 1km åt det hållet sen borde jag se hallen. Så tillslut, kl 10:30 staplar jag in i hallen, benen helt möra efter en timmes extra löpning.

Andrea hade tydligen blivit lite orolig när jag hade varit borta en timme, jag skulle ju inte springa så långt, och på skoj hade jag sagt att om jag inte är tillbaka när ni har tränat klart så får ni komma och leta efter mig! Det var nära att det blev skallgång där! Haha! Jag övervägde faktiskt om jag skulle klättra upp i ett träd när jag var på toppen av en sluttning och spana efter hallen där uppifrån, men så tänkte jag att jag kanske inte skulle komma ner igen så jag sket i det. Skulle ju vara lite pinsamt om jag satt där när de kom för att leta efter mig, "hoho! Hallå! Här uppe är jag!"

Men slutet gott allting gott!
Undrar hur långt jag sprang egentligen?

Nu ska jag spela lite The Sims 2! Har inte spelat Sims på jättelänge! Men många timmar under mellanstadiet spenderades framför det spelet:)


Ha det gött!
Skogsmullen Jonna


Honey I'm home!

Landade på svensk mark i fredags och då stod familjen där och Andrea hade gjort en fin "Välkommern hem Jonna" skylt.
Nu har jag varit hemma i på skridskogatan i nästan en vecka!
Skönt har det varit! Fast med undantag för några timmar på lördagen då jag mådde dåligt och sen gick man ju och blev hostig också.
Har hunnit träna ett pass i västerås sen jag kom hem, och det var roligt, så varmt att träna innomhus bara.. Gick riktigt bra och Leo var imponerad så det känns bra:)
Nu måste jag ju tyvärr vänta lite med att träna tills jag blir frisk igen, suger lite..

Trist att titta ut och se en massa regn och grå himmel istället för palmer och sol, men men, snart kommer väl den riktiga vackra och sköna svenska sommaren .

Jag och mamma har påbörjat kaffejakten i stan också. Har ju blivit lite smått beroende av starbucks frappuccions så försöker hitta nåt liknande här, inte lätt inte!
Vi har varit och smakat på den köpingproducerade italienska glassen också, mycket smarrig!

Skype suger ju tyvärr nu för tiden, deras nya version funkar inte alls lika bra som den förra, fy skäms på er skype-jobbare! Men har lyckats prata lite med Nikki och Csaba så det är kul!
Och när jag pratade lite med Adam på facebook, en kompis i Florida, och berättade om regnet och kylan här i Sverige så sa han: OH MY GOOOOD; I WOULD DIIIIIIIIIIIIE!  Och det är så roligt för jag kan lixom höra i huvudet hur han låter, ni vet hur det är när vissa pratar på ett speciellt sätt så kan man höra det när man läser vad det skriver också? Eller ni kanske inte vet... Aja så funkar min hjärna i alla fall! Adam är rolig han, "yea you go girlfriend" haha, typiskt Adam!

Idag har jag träffat en kille från magazin24 och gjort en liten intervju, så den får ni läsa på tisdag eller när den nu kommer ut!

RSS 2.0